close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Sponseret indhold

Vil du være del af Novo Nordisks globale netværk af assembly process specialister?

Novo Nordisk søger en ingeniør med ekspertise inden for automation og assembly processer til at sikre introduktionen af nye produkter.

I en afdeling i Hillerød sidder et 18 mand stort team, som giver R&D’s produkter liv og bringer dem videre til den endelige produktion. Illustration: Novo Nordisk

Afdelingen “Pilot Operations” er bindeleddet mellem R&D og produktionen i Novo Nordisk. Her designer man de processer, der sikrer, at forskningsresultater bliver til konkrete produkter.

En stor del af Novo Nordisks succes skyldes innovative dosis-systemer som Novos injektionspen. Evnen til at blive ved med at introducere nye og forbedrede produkter afhænger af virksomhedens evne til at løfte de nye ideer fra R&D til en egentlig produktion.

Novo Nordisks produkter når ud til 180 lande, hvor de forbedrer tilværelsen for kroniske patienter.

Som Assembly Specialist er det den kommende medarbejders ansvar at designe processer, som opfylder kapacitetsmål og overholder Novo Nordisks høje kvalitetsstandard. Dette omfatter kvalificering og validering af kritisk udstyr og processer.

Per Videbæk har været teamleder i afdelingen siden april 2015, og han søger nu en dygtig kollega til at designe processer.

"Jeg har brug for en ingeniør med kendskab til LEAN-værktøjer, som har gode kommunikative evner," siger Per Videbæk.

Evnen til at videreformidle et spreadsheet

For Per Videbæk er det alfa og omega, at den kommende medarbejder med udgangspunkt i LEAN-processer og skarp kommunikation kan tage ejerskab over sit arbejde. Processen fra forskningsresultat til produktion kræver kontakt med mange stakeholders. Det er derfor en nødvendighed, at medarbejderen kan tage ejerskab over sit arbejde og bevæge sig smidigt mellem både interne og eksterne stakeholders.

Det er især evnen til at videreformidle data fra et spreadsheet til specialister med vidt forskellige baggrunde, som Per Videbæk leder efter i den kommende kollega.

Selvstændighed og ansvar

Teamleder Per Videbæk fortæller, at der hos Assembly & Pack Team arbejdes med styrkebaseret ledelse, således at hver medarbejder i hans team får en høj grad af selvstændighed og ansvar. Især den personlige støtte vægter Per Videbæk højt:

"Jeg stoler på mit teams kompetencer som helhed og støtter op om mit team, så meget jeg kan - både om den individuelle medarbejder og teamet som helhed."

Teamet tæller 4 teknikere, 7 operatører og 6 akademikere, hvis opgaver spænder fra sikring af kvalitet og effektivitet i produktionen af medicinsk udstyr til kliniske forsøg, generel test, produktion og supportering af nye projekter.

Rollen som Assembly Specialist er central i tilpasningen og optimeringen af produktionsprocesser. Det bliver medarbejderens rolle, i et alsidigt team med mange forskellige kompetencer og specialefelter, at inspirere og motivere et bredt forum af stakeholdere og opbygge stærke netværk på tværs af processer og interesser med internationale samarbejdspartnere.

“Vores medarbejderes engagement og ambitioner hjælper med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling,” siger Per Videbæk.

Udfyld nedenstående formular, hvis du er interesseret i stillingen.

Tryk hvis du har følgende kompetencer

Stakeholderkommunikation
Teknisk forståelse
Tværfaglige samarbejdsevner
Hvorfor? Fordi det er til dig der...

  • vil arbejde med innovative produkter for mennesker, som lever med diabetes
  • vil have et spændende og omskifteligt job inden for produktionsprocesser
Brug et minut på at udfylde skemaet, og vi deler dine oplysninger med Novo Nordisk. Novo Nordisk vil kontakte dig for en uforpligtende snak, hvis dine kvalifikationer passer til stillingen.