close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Video: Se det nye Rigshospital

Rigshospitalet skal udvides med 76.000 m2. I dag blev vinderen af udbygningsprojektet kåret. Se hvordan de nye tilbygninger kommer til at se ud.

Det er en flot VIDEO med en fræk lydside, - Men Rigshospitalet kan jeg godt kritisere ud fra den korte video. – Hvorfor pokker er den Metro ikke ført forbi i stedet for at udføre faciliteter for biler? Og hvorfor er ankomstsalene så rationelt indrettet med 2 rækker stole placeret ryg mod ryg. Det bliver lidt svært at forstille sig mindre intime områder hvor patienter og pårørende kan være samme, sidde over for hinanden og være i omgivelser der ikke kun er hospitals præet. De burde lære lidt af de arkitekter der indretter indkøbscentrer. Prøv f.eks. at tage til Fisketorvet og se hvordan stole og offentlige områder er indrette. – Nok brok, men man må håbe at det ikke kun er et spørgsmål om plads/økonomi.

  • 0
  • 0

Jeg er helt sikker på at RH også har ønsket en Metro station på området. Det er nogle mindre fremsynede politikkere, der skal have skylden for denne mangel.

Med hensyn til intimitet. Så vidt jeg ved har alle enestuer, men lad os nu se hvordan den praktiske udformning bliver

  • 0
  • 0

De områder jeg talte om var de fælles områder hvor det fremgår af vidoerne af der ikke er tænkt den menneskelige psyke ind, men kun placeret flest stole på mindst plads.

Med hensyn til enestuer, så har du ikke været indlagt på RH, kan jeg læse.

  • 0
  • 0