close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

VIDEO: Scott Kelly - testpiloten der tilbragte et år på rumstationen

Ingeniøren har mødt den fhv. NASA-astronaut Scott Kelly, som har prøvet mere end de fleste. Han har siddet på den buldrende affyringsrampe som pilot på rumfærgen, tilbragt et år i træk på rumstationen og hængt i en line på rumvandring.

Pudsigt at I vælger at kalde ham jagerpilot, når han siden december 1999 har kunnet kalde sig astronaut (udvalgt i 96 og første mission i 99) .
Han er med 540 døgn i rummet så meget astronaut som man kan blive og har fløjet flere missioner med rumfærgerne og senere med Soyuz.

  • 1
  • 0

Måske (og forhåbentligt) kompenseres der her for, at han i tidligere artikel var beskrevet som testpilot i jægerkorpset.
"Scott Kelly var testpilot i jægerkorpset..."
Astronaut og eks-astronaut er dog også nævnt i artiklerne. Hverken journalister, eller ingeniører for den sags skyld :-) , er, hvad de har været.

  • 1
  • 0