Vestas bygger banebrydende bæredygtigt

Vestas nye 28.000 m2 store hovedkvarter ved Århus skal certificeres efter den amerikanske LEED-standard. Bygningen skal desuden leve op til kravene til lavenergiklasse 1. Det vil sige, at det samlede behov for tilført energi til opvarmning, ventilation, køling, varmt brugsvand og belysning pr. m2 opvarmet etageareal skal være halvdelen af, hvad der er tilladt i dag.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Med mine billige JVC høretelefoner var det ikke et problem at høre speakeren :)

Jeg synes ikke det er godt nok at man kan køre han snakker et sted baggrunden, lydsporet er bevidst forurenet med syntetiske lyde så man skal over passagerne flere gange, eller man kan droppe de skjulte passager da de nok ikke ændrer på helheden.

Hvis der er live optagelse med naturlig støj fra det der på location, så er støj i lyden en del af prisen, men ovenstående film er tydeligvis en lavet i et amatør studie, og der er leget langt ud over det acceptable.

Nu er det lige det klip jeg falder over, der er mange andre der er lige så slemme eller værre, det er princippet der irriterer, man læser en tekst, bliver nysgerrig, ser filmen, ved at lydsporet har eksisteret rent og klart, og så får man den gang hø.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten