close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sådan skal en antenneinstallation ikke se ud

Mads Arnbjørn Rasmussen, direktør Yousee Operations, gennemgår her en antenneinstallation fra det virkelige liv, som er så dårlig skærmet, at radiobølger fra bybussernes Tetra-kommunikation giver forstyrrelser på kundens TV-billede.Se også: Så svært er det at se forskel på gode og dårlige antennekabler

Elektronikbranchen.dk: Ny undersøgelse: Antennekabler dumper med et brag

Hvis du vil være sikker, så brug F-stik. Du kan finde F-stik her.

http://www.brinck.dk/?page=cat&PrCatNo=2813

Du skal bruge en F-han til at skrue på kablet og en F-hun til COAX-han til at sætte ind i TV'et.

Desuden burde den viste hjemmelavede 2x2-splitter være en sådan her
https://www.elextra.dk/main.aspx?page=arti...
Det er både billigere og bedre end den hjemmestrikkede 2x2.

mvh.
Peter Maersk-Moller

  • 0
  • 0

Kan nogen fortælle mig, hvordan Ingeniørens videosystem adskiller sig fra YouTube? Hver gang jeg ser en videosekvens på Ingeniøren er den hakket fuldstændigt i stykker således: 2-3 sekunders video efterfulgt af 8-10 sekunder download med en lille cirkel, der kører rundt og tæller op til 100, og så fremdeles. Når jeg slår over på YouTube, kan jeg se alle videoklip i real time (blot efter indledende 2-3 sekunders download). Det ser for mig ud som om YouTube hele tiden downloader i forvejen, da markørstregen under billedet hele tiden løber lidt foran markøren. Dette sker ikke på Ingeniørens video'er. Hvorfor ikke? Er Ingeniørens båndbredde for lille?

  • 0
  • 0