close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sådan laver man: Luksus-mobiltelefoner

Britiske Vertu-mobiler koster fra 40.000 kroner og op, men så har de også knapper af rubiner og en skærm af safirkrystal. Se, hvordan de bliver fremstillet, her.

Videoen er bragt i samarbejde med Discovery Channels serie 'Forklaring følger', som har premiere på en ny sæson torsdag den 10. marts kl. 20.

Er dyre mobiltelefoner egentlig ikke bare en gennemsnits-én, som man dypper i epoxy og derefter ruller i diamanter?

Der er vist en video et sted i artiklen som afklarer det spørgsmål...

Jeg synes ikke om designet af nogen af mobiltelefonerne fra firmaet og "mervædien" af en håndsamlet og pudset mobil er ikke i nærheden af meromkostningerne for mig, heller ikke hvis jeg var i nærheden af at have en økonomi der tillod mig bare at overveje en sådan telefon. Men det fremgår ret tydeligt at der rent faktisk lægges seriøst arbejde i dem og ikke er helt usammenlignligt i forskellen imellem et samlebåndsfremstillet armbåndsur og håndsamlede semiluksusure.

  • 1
  • 0

Ikke et ord om specs på telefonen - og bliver de software opdateret oftere end en smartphone til normal pris?

for hvad skal man med en fancy telefon der er så håbløst uddateret at den ikke kan køre de apps den skal.

  • 0
  • 0