close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Livestream: Raket-opsendelsen er slut

Copenhagen Suborbitals sendte den 5,6 meter høje Nexus-raket op fra en platform i Østersøen kort efter kl. 16.37, men den vendte alt for tidligt snuden mod vandet.

Raketbyggerne fra Copenhagen Suborbitals opsendte lørdag kort efter kl. 16.30 deres Nexus-raket.

Den 5,6 meter høje Nexus-raket kom dog langt fra op i de otte kilometer op i luften, som det var meningen. Den mistede opdriften og styrtede i høj fart tilbage mod overfladen. Den slog ned ikke så langt fra kontrolskibet Vostok, hvorefter den hurtigt blev bjærget.

Læs også: Efter tre hektiske år: Nu flyver ny dansk raket over Østersøen

Opsendelse var sat til 12.00, og nu ser jeg en masse mennesker på rampen.
Har de da aldrig hørt: Gå aldrig tilbage til en fuser!!!

  • 2
  • 11

Jeg vil bare lige rose setup'et her på livestreaming med diverse indikatorer i siden af billedet. Det er som at se Space-X's opsendelse. Det er lækkert gennemført - nu må vi bare se, om det virker :)

  • 10
  • 0

Med alle de timers forberedelses i brugt på dette, er det noget af en skuffelses, syntes et eller andet sted i skulle tage og pakke det danske flag sammen, for det er dårlig reklame for vores land.
Sidder tænker hvordan kan i være så uforberedte????
Jeg har ses andre livestream opsendelser fra andre små grupper, men det her er godt nok bunden af hvad jeg har set...

  • 4
  • 32