close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Sponseret indhold

COWI søger to ingeniører med lederambitioner til klimasikring og infrastruktur

Øget fokus på skybrudssikringer kombineret med store infrastrukturprojekter giver travlhed hos COWI. Derfor er der nu behov for nye stærke ingeniørkapaciteter med både solid faglig ballast og lederambitioner.

Store infrastrukturprojekter, et voksende behov for skybrudssikringer og en generelt øget aktivitet i byggeriet har udløst et væld af nye opgaver for ingeniørerne i Afløbssektionen i COWIs afdeling for Vand & natur. Derfor omstrukturerer COWI afdelingen, hvilket åbner for to nye lederstillinger.

Er det dig? Udfyld formularen i bunden og kom i betragtning med det samme

»Store projekter, som for eksempel projektering og planlægning af afvandingen fra de nye banestrækninger på København-Ringsted-Femern, er blot én af de opgaver, som vi har fået fornøjelsen af,« siger afdelingschef Gitte Godsk Dalgaard.

Samtidig ser afløbssektionen store opgaver i forbindelse med byudvikling, hvor COWI typisk står for planlægning, tilsyn og projektering af regn- og spildevandssystemerne.

»Byudviklingen kan både ske i gamle industriområder, hvor det eksisterende ledningsnet må omdannes eller i helt nye områder, og så er det en typisk opgave at udtænke nye løsninger. For eksempel at udvikle overfladeafvanding, der samtidig har rekreative formål,« siger hun.

Netop i lyset af den øgede aktivitet er det et stort indsatsområde for Afløbssektionen at få styrket anvendelsen af værktøjer som 3D-projektering, forklarer afdelingschefen:

»Når vi bruger nye teknologier, kan vi også optimere processerne for vores kunder, så de sparer penge. I mine øjne er 3D-projektering et supergodt redskab, som gør os i stand til at fange problemer.«

Læs også: 3D-projektering revolutionerer arbejdet med byernes vandafledning

Brug for nye sektionsledere

De mange nye opgaver betyder, at Afløbssektionen i COWIs afdeling for Vand & natur har behov for nye sektionsledere, der samtidig bliver en del af afdelingsledelsen.

»De nye folk, vi er på udkig efter, skal selvfølgelig være nysgerrige og engagerede i, hvordan vi får udviklet fagområdet, for eksempel med øget anvendelse af 3D-projektering. Men samtidig skal vores nye sektionsledere også brænde for personaleledelse og udvikling af medarbejderne. Så på den måde er opgaven todelt.«

»De nye sektionsledere får lederansvar for ca. 15 medarbejdere, og de nye sektionsledere bliver tilbudt skræddersyede efteruddannelsesforløb. Og så får de selvfølgelig nogle gode lederkolleger, som de kan støtte sig til undervejs,« forklarer Gitte Godsk Dalgaard.

Brug et minut på at udfylde skemaet, og vi deler dine oplysninger med COWI. COWI vil kontakte dig for en uforpligtende snak, hvis dine kvalifikationer passer til stillingen.