close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Trådløs teknologi

10 teknologiske tendenser, du bør kende: #4. Trådløse signaler mellem hjerne og muskel erstatter ødelagt rygmarv

Lamme går igen: Neuroforskere har skabt en trådløs bro, der forbinder de elektriske signaler mellem nervebanerne i hjernen og en beskadiget rygmarv.

3. maj 2017

Bilforsikring bliver en teknologisk slagmark

Forsikringsselskabet Tryg vil overvåge bestemte kunder med sorte bokse i deres biler. Et andet selskab vil anvende selvlærende billedgenkendelse til at vurdere, hvor mange penge du kan modtage ved skader på din bil.

10. apr 2017 3

Cyklistforbund: Kritik af RFID-chips er skudt over målet

Digitale stelnumre skal ikke overvåge cyklisterne, og risikoen for misbrug er stærkt overdrevet, mener Cyklistforbundet, efter at et udskældt beslutningsforslag om cykelchips blev skrottet tirsdag.

7. apr 2017 17

Cykelchip-forslag droppet efter overvågnings-kritik

Enhedslistens forslag om digitale stelnumre er nu droppet efter partiet blev klar over, hvilke muligheder RFID-chips i alle landets cykler ville give for overvågning.

6. apr 2017 25

Iværksætterkontor bruger indopererede chips som adgangskort

Implanterede chips baseret på Near Field Communications-teknologi hitter i Sverige og især hos kontorfællesskabet Epicenter

4. apr 2017

Enhedslisten vil have sporingschip i alle cykler

Digitale stelnumre på danske cykler ligger nu på de folkevalgtes bord, og folketingets partier skal i løbet af foråret beslutte, om alle danske cykler skal kunne spores. Det åbner for overvågning, mener kritikere.

30. mar 2017 51

Infrarødt internet på vej med svimlende hastigheder

Med hastigheder på over 40 Gbps lover en ny type lysbaseret wifi en helt ny type trådløs forbindelse.

28. mar 2017 20

Bøjelig touchpad kan være første skridt mod fremtidens ’robothud’

For første gang er det lykkedes en gruppe forskere at lave en fleksibel touchpad, der kan rulles, foldes og bøjes uden at miste evnen til at registrere berøring.

19. mar 2017

Nordmænd er negative over for FM-sluk

Kun tre ud af ti nordmænd er positive over for DAB-teknologien, som de i år bliver tvunget til at skifte til fra FM-radioen. Hver tiende i landets første DAB-område har valgt at droppe radiolytning helt.

17. mar 2017 96

Magnetiske stripperstænger skal fange mobiler i fængsler

Udvalgte fængsler er ved at blive udstyret med avancerede mobildetektorer, der ser efter magnetiske felter. Og de har fået deres eget helt særlige øgenavn.

1. mar 2017 4