close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Solceller

Fremtidens solcellepaneler bliver grønne, røde og hvide

Hollandske forskere har udviklet en metode, der bringer os et skridt tættere en fremtid med farverige og effektive solpaneler, der falder ind i landskabet og byen.

17. aug 2017 3

Minister i kovending - vil nu finde løsning for 82.000 solcelleejere

Klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V) sender Energinet.dk og embedsmændene tilbage til tegnebrættet i sagen om omdiskuteret ekstraregning til 82.000 solcelleejere.

14. aug 2017 22

Solceller giver tysk elbil 30 gratis kilometer pr. dag

Solcellerne på den nye bil Sion fra tyske Sono Motors er så effektive, at de ifølge producenten kan give op til 30 km ekstra i batteriet pr. dag.

7. aug 2017 30

Eks-ansatte: USA’s energiministerium er ved at selvdestruere

Ministeriet, som forhindrer plutonium i at ende i en beskidt bombe og sørger for, at Tesla får den nødvendige støtte til at producere biler, befinder sig angiveligt på randen af kaos, efter at Trump-administrationen har taget over.

1. aug 2017 11

Indien sætter solceller på togene

Indens statsejede jernbaneselskab, Indian Railways, har som de første i verden idriftsat tog, der bliver drevet af solceller.

31. jul 2017 35

Glødende solceller sprænger grænser for solenergi

Solceller med 1000 grader varme filtre vil sprænge grænserne for at udnytte sollys. De skaber dobbelt som meget elektricitet, som de nuværende standard-solceller.

17. jul 2017 30

Solcelleinvestor kræver erstatning af staten: Det er grumt, skummelt og ulovligt

Anders Ztorm, som ville mere end femdoble solkraften herhjemme, har foreløbig fået at vide, at Energiklagenævnet behandler en del af hans sag. Men det er kun begyndelsen, for han har tabt for mange penge til at lade stå til.

5. jul 2017 67

Regeringen vil lade sol og vind slås på markedsvilkår

Vindmølleindustrien frygter at nyt udspil om støtte til vedvarende energi vil slagte lokale aktører og ændre hele energisektoren.

29. jun 2017 80

Leder: Solceller og batterier underminerer afgifter

16. jun 2017 98

Solcellernes skæbne: Når støtte bliver en dræber

Solceller får indirekte støtte i form af fritagelse for energi­afgift. Her er historien om, hvordan det system lagde gift for en stabil udvikling af en lovende teknologi for vedvarende energi.

9. jun 2017 71