Søgning: "kvalitetstillæg"

Metroselskabet: Derfor har vi ikke råd til at afskaffe kvalitetstillæg

MobilityTech Med nye tog og penge til klimasikring levnes der ikke penge til at afskaffe metroens nye prisstigning, kvalitetstillægget, siger Metroselskabet. Og det er til trods for, at selskabet får flere billetindtægter end ventet.

For abonnenter på mobilitytech.
11. nov 2019

Metroens prisstigning giver takstsystem ridser i lakken

Med metroens prisstigning bliver det ikke blot dyrere, men også mere besværligt at benytte kollektiv trafik i hovedstaden, lyder det samstemmende fra Rejsekort, trafikselskab og transportforsker.

30. sep 2019 2

PODCAST: Her skal du passe på, når du køber en brugt elbil

3 emner: Hvordan tjekker man, at batteriet i en brugt elbil er i orden? Mange til at droppe den kollektive trafik, når Metro billetten stiger med en krone. Ny etikblogger på ing.dk vil gøre kunstig intelligens menneskelig.

27. sep 2019 11

Forskere ryster på hovedet: Metroens nye pristillæg skræmmer millioner af passagerer væk

MobilityTech Metroselskabet må vinke farvel til 3,8 mio. rejser som følge af såkaldt kvalitets­tillæg. 3 ud af 10 kr. fra tillægget ender med at lappe hullet efter flugten.

For abonnenter på mobilitytech.
27. sep 2019

Forskere ryster på hovedet: Metroens nye pristillæg skræmmer millioner af passagerer væk

Metroselskabet må vinke farvel til 3,8 mio. rejser som følge af såkaldt kvalitets­tillæg. 3 ud af 10 kr. fra tillægget ender med at lappe hullet efter flugten.

27. sep 2019 23

Rejsekort: Kvalitetstillæg strider mod strategi om enklere rejsekort

MobilityTech Arbejdet med at implementere kvalitetstillægget før åbningen af Cityringen har sat selskabet bag Rejsekort på overarbejde. Rejsekort mener selv, at tillægget er i strid med selskabets enkelthedsstrategi.

For abonnenter på mobilitytech.
23. sep 2019

Ugens debat: ‘Kvalitetstillæg’ skaber ny debat om rejsekort

Når Københavns metro cityring åbner 29. september, bliver det både dyrere og mere besværligt at rejse med metroen. Metroselskabet venter selv, at det vil koste fire millioner passagerer – og på ing.dk brugte læserne ord som ‘komik’ og ‘Gøg og Gokke’.

24. aug 2019 3

Prisstigning ventes at få fire millioner passagerer til at fravælge metroen

Prisen for at køre med Københavns førerløse metro stiger i næste måned, når Cityringen åbner. Og det vil få mange passagerer til at fravælge metroen, viser notat fra Metroselskabet.

14. aug 2019 41

Regeringen lover bedre tider for hovedstadens bus- og togpendlere

Nyt selskab skal få køreplaner og priser til at hænge bedre sammen, som dog freder mylderet af ejere metro, letbane, bane og tog.

22. jan 2019 13

Metroen får penge af DSB

11. dec 2005

Kreativitet skal kompensere i kommunerne

27. dec 1997