close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Software

Førende ingeniør inden for selvkørende biler forlader Tesla uden varsel

For en måned siden var det Ubers førstemand, der røg ud gennem porten.

22. jun 2017 2

Nyt system til 1,1 milliarder er ikke meget bedre end EFI

Version2 Skatteministeriet er ved at udvikle et nyt it-system til gælds­inddrivelse. Det kan stort set det samme som det dødsdømte EFI – som modsat manges opfattelse faktisk anvendes af Skat i dag.

Siemens vil kopiere Apple med IoT-cloud

Med cloud-løsningen Mind­sphere tager Siemens endnu et skridt mod at blive leverandør af digitale tjenester. Virksomheden er ligesom resten af industrien midt i en gevaldig ­migrationsfase, lyder det fra den danske salgsdirektør.

15. jun 2017

Blockchain kan blive en krumtap for IoT-infrastrukturen

Tilhængerne ser blockchain som et fremtidigt bindeled for hele IoT-infrastrukturen. Andre tvivler langt mere på teknologiens skalérbarhed. I kulissen er ­giganter som Toyota, Bosch og Mærsk begyndt at arbejde med blockchain, som de fleste indtil nu har forbundet med bitcoin.

14. jun 2017 2

Digitalisering giver plads til ingeniørens kreative sider

Et nyt Virtual Solutions Lab symboliserer Rambølls fokus på nye digitale værktøjer og arbejdsmetoder. De kan ikke erstatte ingeniører, men sætter deres kompetencer i spil på andre områder, lyder det fra topledelsen.

11. jun 2017

Følg et phishing-angreb trin for trin

Version2 I dag byder Version2 velkommen til en ny blogger i vores stærke bloggerkorps, Morten Schenk Security Advisor hos Improsec ApS. I sit første blogindlæg demonstrerer han nogle af de angrebsvinkler som anvendes, og som han selv bruger, når han gennemfører penetrationstests. Derefter viser han en måde, hvorpå mange af disse angreb kan stoppes.

9. jun 2017

Med den virtuelle virkelighed på vippen

Når du tager et virtual reality-headset på, træder du ind i en ny virkelighed. Referencepunkter forsvinder og sanserne isoleres. Men det kan være mediets svaghed.

4. jun 2017

Techtopia #1: Når din læge bliver en app

PODCAST: Mange mennesker kan ikke lide at gå til lægen og blive undersøgt. Og det kan de måske undgå i fremtiden, hvis de har en tricorder i medicinskabet. Vært: Henrik Føhns.

22. maj 2017