close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Software

»Betaling er ikke noget, man taler om i fremtiden«

STEMMER OM FREMTIDEN: Fintech-industrien vil med teknologier som blockchain forandre vores finansielle systemer, mener ekspert i digitalisering professor Jan Damsgaard. Han levner ikke bankerne store chancer, men spår forbrugerne gode tider.

15. okt 2017 7

Vold, sex, søsyge og spøgelser: VR's problematikker er meget virkelige

SERIE: VR-teknologien er i vild udvikling. Men der er både etiske, tekniske og oplevelsesmæssige problemstillinger, der skal adresseres, hvis teknologien skal slå igennem.

21. sep 2017

Farvel til tastatur og mus - goddag til mixed reality

SERIE: Mixed reality vil revolutionere måden, vi interagerer med den digitale verden på. Det kan fjerne vores behov for at bruge mus, tastatur og endda skærme inden for få år.

19. sep 2017 5

Techtopia #18: Hvad kommer bagefter robotter og Ubers samfundsmodel?

Podcast: ‘We-Economy’ er titlen på en ny dansk bog, som prøver at binde det samfund sammen, som teknologi splitter. Hvad er der på den anden side af robotter og Uber-modellen?

18. sep 2017

Tysk flagskibsrobot viser vejen for brug af open source

Open source-platformen ROS vinder frem som programmeringsværktøj til robotter, såvel i den tyske robot- og bilindustri som i iværksættervirksomhederne herhjemme. Men open source-software er ikke nogen magisk pille til robotudviklerne, understreger lederen af ROS’ europæiske brancheforening.

5. sep 2017

Landmænd tager traktoren for at sikre os retten til at reparere tingene selv

Landmænd går forrest i kampen for retten til at reparere og modificere softwaren i egne maskiner, uden at producenten kan afskrive sig ansvaret for produktets holdbarhed.

24. aug 2017 6

Førende ingeniør inden for selvkørende biler forlader Tesla uden varsel

For en måned siden var det Ubers førstemand, der røg ud gennem porten.

22. jun 2017 2

Nyt system til 1,1 milliarder er ikke meget bedre end EFI

Version2 Skatteministeriet er ved at udvikle et nyt it-system til gælds­inddrivelse. Det kan stort set det samme som det dødsdømte EFI – som modsat manges opfattelse faktisk anvendes af Skat i dag.

Siemens vil kopiere Apple med IoT-cloud

Med cloud-løsningen Mind­sphere tager Siemens endnu et skridt mod at blive leverandør af digitale tjenester. Virksomheden er ligesom resten af industrien midt i en gevaldig ­migrationsfase, lyder det fra den danske salgsdirektør.

15. jun 2017