Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Torben R. Simonsen

Effektivt styringsværktøj holder projekterne sprøde

Fødevarevirksomheden Crispy Food udvikler nye produkter i tæt samarbejde med kunderne og har med projektværktøjet Effectlauncher fået styr på alle processer, hvor kvaliteten og tidsplanen har højeste prioritet.

3. nov 2017

Projektværktøj skal gøre dansk matematiksoftware til verdens bedste

Matematikfessor er det mest udbredte digitale matematikundervisningssystem herhjemme, men skal systemet være verdens bedste, kræver det hjælp til projektstyringen.

3. nov 2017

Stuxnet var et wake-up call for industrien

Stuxnet ramte industrielle it-løsninger som et lyn fra en klar himmel. Siden har branchen arbejdet hårdt på at sikre sig bedre mod fremtidige angreb.

6. sep 2013 1

HI 13 sætter vinden på agendaen

Danmark er fortsat verdens vindenergiknudepunkt, og på HI 13 sættes der tyk streg under den danske førertrøje, når det gælder udvikling af mølleteknologi. Der er mulighed for at besøge både Østerild og Anholt havmøllepark.

3. sep 2013 6

Alt i en-kodelæser med 4 megapixel-kamera

Med brug af kamerateknologi overvindes de største ulemper ved traditionel læsning af stregkoder. Kameralæsning giver både større læserum og øget fleksibilitet i læsning af stregkoder og 2D-koder.

27. aug 2013

Ny 3D-printer skal printe nanogitter til kunstig brusk

Den danske producent af produktionsudstyr Davinci Development kaster sig nu over fremstilling af en helt ny type 3D-printer, der skal printe materiale, der kan hjælpe til dannelsen af brusk fra stamceller.

27. aug 2013

Simuleringer fra kampfly hjælper vindmølleindustrien

SE Blades i Danmark har taget avancerede simuleringsværktøjer kendt fra flyindustrien i brug for blandt andet at sikre kvaliteten og speede udviklingsprocessen betydeligt op.

27. aug 2013

MP3-teknologi bag ny noninvasiv flowmåler

Ved hjælp af enestående akustisk teknologi er det lykkedes Pulsar at fremstille en flowmåler, der kan monteres udvendigt på røret og uden indgriben i installationen.

27. aug 2013

Lasere skal bringe bredbånd til Månen

To nye satellitter vil ved hjælp af lasere øge dataoverførselshastighederne dramatisk i både rummet og i kommunikationen ned til Jorden.

20. jul 2013

Monsanto trækker stikket for alle GMO-ansøgninger i EU - pånær én

I fremtiden vil GMO-giganten Monsanto kun markedsføre én GMO-plante i Spanien. Resten af EU-ansøgningerne har de trukket tilbage.

18. jul 2013 21