Tommy Brandi Krog
Tommy Brandi Krog, Journalist

Hvert år bliver 430 ingeniører iværksættere

Flere end 8.000 ingeniører har skabt deres egen virksomhed i årene 1994-2012. Alene i 2012 omsatte de for næsten 15 milliarder kroner, viser en ny analyse fra Engineer the future.

19. jan 2015

»Jeg vil til enhver tid hellere ansætte en teolog end en ingeniør«

Der står en ingeniør bag: Han er egentlig uddannet civilingeniør, men har arbejdet i reklamebranchen, produceret film og står nu i spidsen for fødevaregruppen Løgismose. Mød Jacob Grønlykke.

6. jan 2015

Danmarks sejeste ingeniør: »Du skal turde stikke hovedet frem«

Som barn måtte han ikke få det lille kemiker-sæt i julegave. Nu er Andreas Laustsen kåret som Danmarks sejeste ingeniør.

25. nov 2014

Danmarks sejeste ingeniør: Og vinderen er ...

Han fik kamp til stregen, men 27-årige Andreas Laustsen er nu officielt kåret til Danmarks sejeste ingeniør.

25. nov 2014

Test dig selv: Tænker du som en ingeniør?

Engineer the future har udviklet en test, der afslører din evne til at tænke som en ingeniør og se potentialet. Prøv den her.

24. nov 2014

Mød byggeingeniøren, der rykkede til Asien og blev chef

Egentlig er hun civilingeniør i byggeri, men efter et markant skifte sidder 30-årige Julie Malbaek i dag som chef for et helt forretningsområde i Novozymes Asia Pacific. Nu er hun også finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

6. nov 2014

Mød ingeniøren, der drømmer om moderne slange-modgift

Han er medstifter af to biotekvirksomheder og flere netværk for unge forskere. Nu studerer han slangegift i Costa Rica som led i sin ph.d. 27-årige Andreas Laustsen er finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

4. nov 2014

Finalist til Danmarks sejeste ingeniør: »Min karriere har været brolagt med tilfældigheder«

Som 41-årig har Asger Mortensen, civilingeniør og professor på DTU Fotonik, nået mere end de fleste, men der har været mange tilfældigheder på spil. Nu er han også finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

3. nov 2014

Mød ingeniøren bag en dansk verdenspremiere

Charlotte Riis får bakterier til at æde forureningen ud af giftgrunde. Nu er hun i spil til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

31. okt 2014

Mød ingeniøren, der gerne vil reformere politik

29-årige David Hansen rådgiver virksomheder om at udnytte deres skaber-potentiale. Han er formand for Det Danske Spejderkorps og vil gerne reformere dansk politik. Nu er han også finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

30. okt 2014