Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Tine Heinricy, Journalist
phone33265300

Dufte sælger – men de skal helst gøre det diskret

Danske butikker bruger stadig dufte i markedsføringen, selv om de fik kritik, da de begyndte for tre år siden. I dag går de bare stille med dørene af frygt for dårlig omtale.

12. apr 2015

Vind en ekstra julegave i Ingeniørens Store Julequiz

Test din historieviden i Ingeniørens Store Julequiz, og vind en ekstra julegave til dig selv og en, du holder af.

1. dec 2014 4

Studerende tog snakketøjet på og fik kontakt til erhvervslivet

2.000 ingeniør-, cand.scient.- og maskinmesterstuderende dukkede op til Jobtræf på Navitas i Aarhus. Mange gik hjem med både netværk og nye jobmuligheder.

14. nov 2014

Konkurrence: Kom til CPH:DOX med Ingeniøren

Dokumentarfilmfestival byder på to skarpe film om den rivende teknologiske udvikling. Vind 2x2 billetter til en verdenspremiere.

22. okt 2014

Sådan forhandler du med en kineser, tysker, nordmand og inder

Hvordan forhandler man bedst med en kineser? Og hvorfor holder aftalerne med de indiske arbejdere ikke? Rambøll har tegnet et kort over forhandlingssproget.

22. okt 2014

Når networking havner på skoleskemaet

VIA University College tilbyder networking som fag til de studerende. Ifølge netværksekspert Susie Lynge er det så vigtigt et fag, at det også vil vinde ind på ingeniøruddannelserne.

21. okt 2014

Rumdetektiver sikrer, at dine googlebilleder holder i retten

Satellit- og dronebilleder anvendes i stigende grad som bevismateriale i retten. Nu har to eksperter på området startet en virksomhed, der skal sikre kvaliteten af billederne.

13. okt 2014

Se billederne: En brandfarlig Kulturnat i IDA-huset

Kulturnatten i Ingeniørforeningen IDA blev afholdt med 42 events fordelt på tre etager. Her kan du se de største flammer, de skæveste eksperimenter og de bedste snapshots fra natten.

11. okt 2014

Sådan navigerer du i korruptionens spindelvæv

Hvordan finder du som international projektleder ud af, om du bryder loven, hvis du betaler et uforudsigeligt gebyr? Advokatfirmaet Kromann Reumert giver her et bud.

10. okt 2014

Debatmøde: Derfor skal ingeniørernes kulturarv online


Selskabet for Historisk Teknologi (Hitek) sætter gang i diskussionen af, hvorfor det er vigtigt at få 200.000 siders ingeniørhistorie på nettet.

2. okt 2014 2