Damm Cellular: Styrelse gav os ulige vilkår i SINE-udbud

Nye oplysninger tyder på, at Økonomistyrelsen ikke valgte det bedste bud til prisen, da den gennemførte det 1,6 mia. kr. dyre udbud om beredskabsnettet SINE. Det kan have kostet borgerne flere hundrede millioner kroner ekstra.

1. maj 2009

Damm Cellular: Styrelse gav os ulige vilkår i Sine-udbud

Nye oplysninger tyder på, at Økonomistyrelsen ikke valgte det bedste bud til prisen, da den gennemførte det 1,6 mia. kr. dyre udbud om beredskabsnettet Sine. Det kan have kostet samfundet flere hundrede millioner ekstra.

1. maj 2009

Det danske nødradionet gisper efter vejret

Danmark nærmer sig drømmen om ét fælles radionet for politi, brandvæsen og Falck. Men i baggrunden spøger administrative fadæser, overskredne tidsplaner, teknikvrøvl og retssager.

1. maj 2009

Robotstøvsugere kan erstatte 1.000 rengøringsfolk i staten

Kommuner og private har gode erfaringer med robotstøvsugere. Teknologien venter kun på, at staten benytter den til at høste store besparelser, vurderer professor.

24. apr 2009 21

Kommunerne i fuld gang med at teste robotstøvsugerne

Mange kommuner er helt fremme, når det drejer sig om ny rengøringsteknologi. Og de har gode erfaringer.

24. apr 2009

Robotstøvsugere kan erstatte 1.000 rengøringsansatte i staten

Kommuner og private har gode erfaringer med robotstøvsugere. Teknologien venter kun på, at staten benytter den til at høste store besparelser, vurderer Copenhagen Business School.

24. apr 2009

Nordisk konkurrence til Google Street View

Den nordiske udbyder af informationstjenester, Eniro, kører som Google snart rundt i danske storbyer med egen fotobil. I forvejen mener Eniro selv, at kvaliteten og informationsmængden på deres kort er væsentligt bedre end hos Google.

24. apr 2009

Regeringen udskyder beslutning om kampfly

Beslutningen om milliardindkøbet af nye kampfly til forsvaret bliver stik mod den oprindelige køreplan udeladt fra det kommende forsvarsforlig. Det øger chancen for at få købet af Joint Strike Fighter igennem, vurderer ekspert.

20. apr 2009 6

Styrelse: Grindstedarbejdere ikke syge af arbejde med kviksølv

Arbejdsskadestyrelsen har sagt nej til de første 13 personer af i alt 135, der er blevet syge som følge af deres arbejde med kviksølv på grindstedværket i perioden 1962-80. Hårdt bedømt, siger 3F.

16. apr 2009 2

Nyt it-værktøj skal afsløre kvaliteten af digital selvbetjening i det offentlige

Borger.dk vil med et nyt digitalt statistik-værktøj sætte fokus på kvaliteten af digitale selvbetjeningsløsninger i stat og kommuner. It-professor skeptisk.

3. apr 2009