Profil 2011: Voksne ingeniører vælger Novo Nordisk, mens studerende hepper på Siemens' vindmøller

Novo Nordisk har for 11. år i træk det bedste image blandt de 111 største danske ingeniørarbejdspladser, viser Ingeniørens profilundersøgelse 2011. Men de studerende vil hellere arbejde for Siemens Wind Power.

17. maj 2011 2

Dit MBA-valg skal matche din karrierevej

Hvilke redskaber og kompetencer er du på jagt efter? Det må du afklare, inden du vælger, hvorvidt din MBA skal have et teknisk afsæt, eller det er generelle ledelseskompetencer, du ønsker at tilegne dig.

30. maj 2010 1

Nyt høreapparatet sidder fast på tanden

Et amerikansk firma har fundet på at sætte et høreapparat i tanden på folk, der er døve på den ene øre.

3. feb 2010 7

Begejstring for faget forener

Interessen for de tekniske fag binder ingeniører sammen - uansat om de har et bachelorbevis, en kandidatgrad eller er diplomingeniører. Det bekræfter nyskabelsen Aarhus School of Engineering.

30. okt 2009

Efteruddannelse - fra omkostning til investering

Efteruddannelse er ikke bare et personalegode. Det er et værktøj, som kan bruges til at flytte hele organisationen, mener uddannelseschef i Terma, Morten Revsbeck.

23. okt 2009

Sælg dig på dine interesser

Som nyuddannet vil dit CV ofte ligne studiekammeraternes. Så brug erfaringerne fra din fritid til at fange en kommende arbejdsgivers opmærksomhed.

16. okt 2009

Giv dig selv de bedste kort på hånden

Hold dig ikke tilbage, men udnyt messen til at skabe værdifulde kontakter, som kan være dig til gavn, når du senere skal ud at søge job.

16. okt 2009

Uddannelse - et værn mod jobafslag

For kort tid siden fulgte der praktisk talt altid en jobgaranti med ingeniøruddannelsen. I dag må nyudklækkede ingeniører tænke i nye baner.

16. okt 2009

Brasilien-praktik klædte Hermann på som global ingeniør

De nye GMM-ingeniører fra SDU har mere mangement og mindre matematik end de traditionelle ingeniører - og det kan erhvervslivet godt lide.

16. okt 2009

Få øjnene op for en kommunal karriere

Kommunalt arbejde er alt andet end kedeligt, mener 26-årige Mette Frølunde, der er byplanlægger i Køge Kommune. Hun anbefaler, at andre nyuddannede gør som hende.

2. okt 2009