close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Steffen McGhie

Cykelbokse beskytter ikke mod højresvingsulykker

De nye cykelbokse, som bliver malet i vejkryds over hele landet, har ingen mærkbar effekt på trafiksikkerheden, viser evaluering.

16. jul 2018 41

Grafik: Nye britiske fregatter modelleret efter danske skibe

Royal Navys næste fregatklasse skal søsættes om få år og bliver særligt udviklet til ubådsjagt. Det ene af de to kandidater tilbage i feltet bygger på de danske Iver Huitfeldt-fregatter.

15. jul 2018 8

Marinekorps må skrotte det første eksemplar af F-35B

Det amerikanske marinekorps har opgivet at reparere korpsets første F-35, som brød i brand under en flyvning. Ulykken skyldtes en kendt defekt, som udviklerne bag F-35 ifølge marinekorpset burde have kategoriseret som en alvorlig sikkerhedsrisiko.

12. jul 2018 38

Nissan indrømmer omfattende miljøsvindel

Den japanske bilproducent har både snydt i brændstoftest og forfalsket bilernes testresultater.

10. jul 2018 5

450.000 nye biler på 10 år: Trængslen vokser med uformindsket styrke

Det tager i dag over syv minutter at køre én kilometer i København i myldretiden. Og frem til 2030 vil også motorveje i Jylland og på Fyn blive ramt af kritisk belastning, forudser Vejdirektoratet.

9. jul 2018 104

USA vil have ubemandede tankfly på vingerne fra 2021

De amerikanske hangarskibe skal om få år kunne sende en drone til lufttankning på vingerne.

6. jul 2018 6

USA afslutter test af lette angrebsfly før tid efter dødsulykke

Det amerikanske luftvåben har sat en stopper for testflyvninger af to fly, der kandiderer til at blive et billigt supplement til F-35. Det sker efter et styrt under evalueringen af kandidaterne, hvor piloten omkom.

4. jul 2018 6

Grafik: Tiltrotor-fly kan erstatte det amerikanske forsvars ikoniske Black Hawks

De amerikanske UH-60 Black Hawks står over for ophugning. Det amerikanske forsvar har indsnævret to alternativer til den konventionelle helikopter.

1. jul 2018 15

»Det er stadigvæk skatteborgerne, der skal betale for udbygningen«

Med den nye energiaftale holder staten stadig hånden under markedet for vedvarende energi, mens energislugere som datacentre ikke bidrager tilstrækkeligt, vurderer energiprofessor.

29. jun 2018 21

Ingen afgiftslettelser på elbiler i energiforlig

Folketingets nye energiaftale byder på 500 millioner til grøn transport. Men det er problematisk, at aftalen ikke indeholder en løsning på de omdiskuterede elbil-afgifter, siger energiprofessor.

29. jun 2018 10