Simon Mathiesen, Kommunikationsrådgiver
phone30733502

Igen rekordmange ansøgere til ingeniøruddannelserne

De unge søger i stigende grad mod ingeniøruddannelserne. »De har fået øjnene op for vigtigheden af en uddannelse med gode jobmuligheder,« siger dekan Per Michael Johansen fra SDU.

8. jul 2013

Byt spejderlejren ud med nørdlejr

Lilleputter, der har svært ved at få stillet nysgerrigheden, kan du sende på Nørd Camp. Med inspiration fra tv-programmet Store Nørd skal børnene selv løse tekniske og naturvidenskabelige opgaver.

5. jul 2013 1

Norsk rekrutteringskonsulent: Skriv gerne på dansk, når du søger job i Norge

Vær grundig men kortfattet i cv’et, som du bør skrive på engelsk, lyder rådet fra norsk rekrutteringsbureau.

31. maj 2013

Hård kamp om de skandinaviske ingeniører

Investeringer i infrastruktur skaber rift om anlægsingeniører i både Danmark og Norge. De to lande havde i marts kun 33 ledige af slagsen.

31. maj 2013

Ny direktør vil trække virksomheder ind i DTU’s diplomundervisning

DTU Diplom skal udvikles af ny direktør, som kommer fra og medbringer det private erhvervsliv. Lars D. Christoffersen ser Ballerup Campus som et nyt center, hvor virksomheder møder studerende og undervisere.

24. maj 2013

Seniorer: Hvorfor vælger virksomhederne ikke de bedste?

Erfarne ingeniører betyder så meget for udviklingen og dermed indtjeningen i det lange løb, at tre tidligere Nokia-ingeniører undrer sig over, at virksomheder overhovedet tør lade være med at ansætte dem.

10. maj 2013

Nokias tidligere senioringeniører mangler job

Blandt de ingeniører, der blev fyret med Nokias lukning af sin danske udviklingsafdeling, har især seniorerne været udfordret, viser Ingeniøren-undersøgelse.

10. maj 2013

Syv ting som kun fantastiske ledere gør

Her er syv eksempler på god ledelse, som aldrig ville falde resten af lederstaben ind.

10. maj 2013

Metaforer hjælper GEO med arbejdsmiljøet

I det rådgivende ingeniørfirma GEO har de hentet drømme og ambitioner frem i lyset ved hjælp af metaforer og tegninger. Og det virker.

26. apr 2013

MBA øger selvtilliden og det personlige brand

En MBA giver øget selvtillid, et styrket personligt brand og mere i løn, viser ny rundspørge. Færrest får ansvar for flere medarbejdere eller ansvar for nye fagområder.

23. apr 2013