Sara Rosendal
Sara Rosendal

Hvad er dine svagheder? Sådan svarer du til jobsamtalen

Hvilke svagheder kan du trygt fortælle om, og hvilke skal du holde mund med til jobsamtalen? Karriererådgiver Edith Kahlke giver i den mest læste artikel på Jobfinder fem råd til, hvordan du præsenterer dine mindre flatterende sider over for en kommende arbejdsgiver.

27. okt 2016

Sådan brugte jeg LinkedIn til at få drømmejobbet i Dubai

Skærp din LinkedIn-profil og lad headhunterne finde dig. Sådan lyder opfordringen fra levnedsmiddelkandidat Tora Jorn til ingeniører, der vil gøre karriere i udlandet.

26. jul 2016

Start-up om outsourcing: »Vi slipper naturligvis kun udvikleren løs på del af vores kode«

Ole Hyldahl Tolshave er en af de mange danske it-iværksættere, der har valgt at outsource for at sparke gang i sin start-up. Han betaler en tredjedel af danske it-lønninger, men hvad hvis den udenlandske udvikler lægger en bagdør ind?

20. jun 2016

De er fremtidens it-specialister

Mens danske kvinder går i en stor bue uden om it-faget, strømmer de egyptiske ind på it-uddannelserne. »Hvorfor vil de danske kvinder ikke arbejde med it? Det er jo fremtiden,« spørger den egyptiske softwareudvikler Sameeha Osama Ismail.

16. jun 2016

Han tror på Egypten som hotspot for outsourcing

Trods revolutioner og uro, har dansk startup sat alt ind på at gøre Egypten til omdrejningspunkt for fremtidens it-outsourcing.

16. jun 2016

Valg af F-35 skaber unikke muligheder for danske ingeniørstuderende

Regeringens indstilling af F-35 som Danmarks nye kampfly åbner for, at endnu flere danske ingeniørstuderende kan få foden indenfor hos amerikanske Lockheed Martin.

18. maj 2016

It-virksomheder om fri ferie til medarbejdere: »Hmm ... det bliver svært«

Regler og forretningsstrukturer spænder ben for indførelsen af fri ferie i Danmark, vurderer it-direktører. I USA tilbydes it-medarbejdere flere steder allerede ubegrænset ferie.

11. maj 2016

Massefyringer på vej i Dong Energy

280 stillinger bliver skåret væk i Dong Energys olie- og gasdivision. Forretningen skal tilpasses markedsvilkårerne, lyder det fra virksomheden.

29. feb 2016

Så mange flere job er blevet skabt i it-sektoren

Antallet af it-job er steget markant siden 2009, viser ny undersøgelse. Det presser lønnen op og rammer i særlig grad konsulenthusene, vurderer headhunter.

23. feb 2016

Er der plads til en flygtning på din arbejdsplads?

Hvilke midler skal i brug for at få flere flygtninge i beskæftigelse? Og findes der overhovedet egnede job til landets flygtninge? Arbejdsmarkedets parter mødes i dag til opstartsmøde om flygtninges jobsituation. Hvem mener du har ansvaret, og føler du dig selv forpligtet til at hjælpe?

11. feb 2016