Ugens debat: Skal uddannelser udflyttes fra de store byer?

Udflytningen af en stor del af de videregående uddannelser til en række mindre byer er blevet en af de vigtigste opgaver for uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen (S). Det havde debattørerne på ing.dk stærke meninger om.

16. okt 2021 5

LEDER: Avanceret genetik: Politikerne skåler – men patienterne venter

15. okt 2021 2

Ugens debat: Skal der sættes strøm til vejene?

Som Ingeniøren skrev i seneste udgave, er der forsøg i gang med strømforsyning af elektriske lastbiler på motorvejene. Idéen affødte debat blandt læserne på ing.dk, som ikke var helt vilde med den.

2. okt 2021 63

Leder: Luk for dødens bruser – Danmark er et uland, når det handler om legionella

1. okt 2021 26

Ugens debat: Er den kollektive trafik stadig coronaramt?

Omkring 85 procent af belægningen fra tiden før corona er status for den kollektive trafik i Danmark. På ing.dk var der ikke den store overraskelse over det tal blandt de mange læsere, der deltog i debatten.

18. sep 2021 14

LEDER: De it-kriminelle bliver kun stærkere, rigere og dygtigere – sæt hæren ind

17. sep 2021 47

Ugens debat: Rækker rækkevidden?

Et tysk medie om elmobilitet har testet elbilers række­vidde ved motorvejsfart. Konklusionen: De kører kortere på en opladning, end markedsføringen lover. Det fik læserne på ing.dk til tasterne, men der var stor uenighed om, hvorvidt det overhovedet er en historie.

4. sep 2021 12

Ugens debat: Læsere kræver jordforbindelse

Det halter med jordforbindelsen i danske husstande. Flere inkompatible typer stik og kontakter er tilladt, og det er den enkeltes ansvar at sikre jordforbindelse. Dét har Ingeniørens læsere meget lidt forståelse for, viser debatten på ing.dk.

21. aug 2021

Ugens debat: Opdatering af Tesla førte til en nedgradering

Danske Tesla-ejere kan nu deltage i et gruppesøgsmål mod Tesla, som kritiseres for med en opdatering at have forlænget ladetiden og forringet rækkevidden for ældre Model S-biler. Debatten under artiklen på ing.dk handlede ikke kun om biler – også om andre produkter, der forringes med software-‘opdateringer’.

26. jun 2021 2

Ugens debat: Er kørselsafgifter vejen frem?

Med sin nye klimaplan lægger IDA op til mere cyklisme og kollektiv trafik, hvilket vil kræve en omlægning fra bil- til kørselsafgifter. I debatten på ing.dk affødte det både kritik og mange alternative forslag.

19. jun 2021 21