Mette Buck Jensen

Genmodificerede ris kan være på markerne om fem år

Genmodificerede ris med gener fra majs vil være at finde på markerne inden for fem år. De såkaldt gyldne ris kan løse de store problemer med vitamin A-mangel i udviklingslande, mener internationalt risforskningsinstitut.

4. jul 2011 22

Dansk Nasa-læge: »Manglende vision er et kæmpe problem«

Høflighed og disciplin er i højsædet i Nasa, der kæmper med manglende politiske visioner, fortæller Nasas nye danske rumlæge.

3. jul 2011 3

Dansk Nasa-læge: »Manglende vision er et kæmpe problem«

Høflighed og disciplin er i højsædet i Nasa, der kæmper med manglende politiske visioner, fortæller Nasas nye danske rumlæge.

1. jul 2011

Raketdrengene: Vi har tossede planer - men de er hemmelige

Copenhagen Suborbitals præsenterede i går data fra opsendelsen 3. juni og fortalte om spændende tiltag den kommende tid. Se videoen af hele arrangementet her.

29. jun 2011 9

Hør raketdrengene fortælle om opsendelsen i aften

I aften fortæller Copenhagen Suborbitals medlemmerne af støtteforeningen CSS om opsendelsen tidligere i juni. Der er stadig plads til dig.

28. jun 2011 7

Fukushimas naboer tisser radioaktivt

15 undersøgte borgere omkring det japanske atomkraftanlæg Fukushima havde alle radioaktive stoffer i urinen. Eksperter råder naboerne til at flytte væk.

28. jun 2011 1

Brand truer atomkraftlaboratoriet Los Alamos

En stor skovbrand i New Mexico er begyndt at tage bidder af det verdenskendte atomlaboratorium Los Alamos' område. Anlægget er nu evakueret og lukket ned.

28. jun 2011 1

I dag afgøres DSBFirsts fremtid

Pendlere over Øresund og i Nordsjælland får i dag klarhed over den kollektive transport med DSBFirst. Vil svenskerne betale en større del af kagen? Svaret kommer DSB med kl. 10.

28. jun 2011

Sverige har overhalet Danmark på biotek

De danske biotekselskabers værdi er nu kun halvt så stor som de svenske. Det skyldes for store danske ambitioner, der ikke er blevet opfyldt, vurderer eksperterne.

27. jun 2011 1

200 mio. kr. uddelt til brint, vind, sol og andre energiideer

EUDP - Energistyrelsens Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram - har netop uddelt godt 200 mio. kr. til 26 projekter. Der er blandt andet fokus på integration af el- og gassystemet og på at håndtere en fluktuerende elforsyning baseret på vindkraft.

20. jun 2011