Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Maria Viskinde

Rådgivende ingeniører omsætter for over 20 milliarder

Dette års brancheundersøgelse for rådgivende ingeniører er netop færdiggjort og tallene ser flotte ud. Færre udgifter til personale er en af årsagerne.

11. jul 2014

Forskere bygger robotter af rottemuskler

Ved hjælp af muskler fra rotter har amerikanske forskere skabt en såkaldt biobot, der kan kontrolleres med elektriske impulser og bevæge sig.

11. jul 2014 6

Metrofolk blev forbrændt: Skiftede relæ mens strømmen var tændt

Der var ikke slukket for strømmen, da de to elektrikere i metrotunnelen ved Nuuks Plads på Nørrebro i København skulle skifte relæ i et elskab fredag morgen.

11. jul 2014 20

Boremaskine i brand under metrobyggeri

To personer er såret og 29 evakueret fra metrobyggeri på Nørrebro efter en eksplosion i en transformer på en tunnelboremaskine nogle hundrede meter inde i borerøret.

11. jul 2014 5

Honda klar med fikst privatfly med sær motorplacering

Hondas snart 30 år gamle drøm om et kommercielt minifly nærmer sig opfyldelse: Honda Jet kommer på markedet næste år.

10. jul 2014 24

Dræbervirus fundet på lager i USA

Seks beholdere med den dødsens farlige koppevirus er dukket op på et laboratorielager i Maryland.

10. jul 2014 18

Kæmpe legoklodser skal halvere byggeomkostninger

Et israelsk designkoncept går efter at effektivisere byggebranchen med standardblokke, der mest af alt minder om forvoksede legoklodser.

10. jul 2014 13

Landbruget stævner staten: Gabestok for MRSA rammer vores familier

Landbrug & Fødevarer stævner staten i sag om MRSA-liste for at beskytte landmændene og deres familie mod stigmatisering.

9. jul 2014 92

Total starter boremaskinerne før klagefristen udløber

Netværk til oplysning om skifergas (NOS) mener, at Total, har brudt loven ved at påbegynde boringer i Nordjylland, inden klagefristen er udløbet. Total har imidlertid tilladelser til alt, hvad de laver, siger de.

9. jul 2014 13

DB Systemtechnik: IC4-skader skyldes flere påvirkninger

Det tyske DB Systemtechnik har nu undersøgt skaderne på aksellejekasserne på IC4-tog og fastslår, at de ikke skyldes en enkelt hændelse, som DSB troede de første fire år.

8. jul 2014 13