close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Magnus Bredsdorff

Milliarddyrt salg af vaccineproduktion kulegraves af landets skrappeste revisorer

Rigsrevisionen har fundet tilstrækkeligt mange bemærkelsesværdige forhold om frasalget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion til at opgradere sin undersøgelse af forløbet.

22. jun 2017 8

Topsøe sælger sin spritnye katalysatorfabrik i Kina med kæmpetab

Haldor Topsøe har skilt sig af med sin forretningsenhed for mindre katalysatorer til først og fremmest lastbiler for 900 mio. kr. 260 medarbejdere følger med over til den belgiske køber, og tabet lyder på 400 mio. kr.

20. jun 2017 5

Minister puster nyt liv i Københavns Ring 5-motorvej

Vi skal helt klart have en Ring 5-motorvej rundt om København, siger transportminister Ole Birk Olesen. Han er klar til at koble skeptiske nordsjællændere af projektet.

20. jun 2017 49

»Verden kan ikke holde til at brænde lige så meget træ af, som danskerne gør«

Selv i det mest optimistiske fremtidsscenarium bruger Danmark dobbelt så meget bioenergi, som kloden kan levere, hvis alle andre gør som os. Derfor må vi endelig ikke eksportere vores forbrug af træpiller til andre lande, siger SDU-professor.

19. jun 2017 47

Leder: Solceller og batterier underminerer afgifter

16. jun 2017 33

Transportminister lover at beholde gamle togsignaler, hvis de nye fejler

Transportminister Ole Birk Olesen er 'moderat optimistisk' om det forsinkede signalprojekt til 20 milliarder kroner, og han vil arbejde på at udnytte det til førerløse S-tog.

15. jun 2017 9

Seruminstituttet jubler: Ny aftale har sikret vores fremtid

En ny aftale mellem regeringen og regionerne slår fast, at Statens Serum Institut også fremover skal varetage det danske infektionsberedskab. Instituttet får færre penge, men mener alligevel, at fremtiden på Islands Brygge er sikret.

9. jun 2017 13

Leder: Politisk makværk gør anerkendt seruminstitut til dårlig forretning

9. jun 2017 7

Politiker: Regeringen har forsøgt at maskere, hvad salget af vaccineproduktion har kostet

Enhedslistens sundhedsordfører finder det dybt problematisk, at det er så godt som umuligt at få indsigt i grundlaget for salget af dele af Statens Serum Institut.

8. jun 2017 6

McKinsey kulegraver, om flere dele af Statens Serum Institut skal nedlægges

RETTET: Finans- og Sundhedsministerierne har bestilt McKinsey-konsulenter til at endevende, hvilke opgaver Statens Serum Institut fremover skal have lov til at løse. Imens er der ansættelsstop og fyringsrunde.

8. jun 2017 12