close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Magnus Bredsdorff

Efter 80 afhøringer opgiver svensk politi at straffe skandale-kirurg

Efter en omfattende efterforskning dropper svensk politi sigtelserne mod en italiensk kirurg, som uden videnskabelig dokumentation indopererede kunstige luftrør på patienter, som døde af det.

17. okt 2017

Analyse: Efter 17 år lapper DSB stadig IC4 efter 'forhåndenværende søms princip'

IC4-mareridtet er blevet så meget hverdag, at det dårligt fører til et løftet øjenbryn, når Rigsrevisionen igen tager DSB i at blæse på løfterne om at forbedre toget. Nu er det for sent at ændre, selv om endnu et problem banker på.

12. okt 2017 18

Nu er det officielt: Forsvarsministeriets F35-køb hviler på super-optimisme

Rigsrevisionen kritiserer Forsvarsministeriet for optimistisk prognose for, at de kommende danske F-35-kampfly kan flyve mere end de norske og hollandske tvillinger. Ministeriet skal nu regne på risikoen for, at det går galt.

11. okt 2017 40

Danske svin får mindre antibiotika og zink

Medicinforbruget til grise faldt sidste år omkring fem pct. Både forskere og landbruget glæder sig.

5. okt 2017 3

Fyn siger nej til gratis bycykler fra kinesere

Kinesisk firma ville gratis drive 2000 bycykler på Fyn. Men alle kommuner har sagt nej tak efter advarsel fra cykelhandlernes brancheorganisation.

5. okt 2017 3

Forsinkede tog-signaler: Minister går tilbage i skjul

Transportminister Ole Birk Olesen talte for blot tre måneder siden om en realistisk plan for at indføre nye signaler på den danske jernbane. Nu er udsigten mere dyster og han nægter igen at svare på spørgsmål.

3. okt 2017 2

Hemmeligholdte beregninger: Prisfald på Storebælt koster Femern-tunnel to års ekstra tilbagebetalingstid

Ministerium vil ikke ud med beregningerne af, hvad lavere takster på Storebæltsbroen betyder for Femern-tunnelens økonomi. Det står dog klart, at den bliver reddet af lav rente.

2. okt 2017 8

Alle advarselslamper blinker for nye signaler til danske fjerntog

Banedanmark har tændt gule og røde lys ved samtlige milepæle omkring indførelsen af nyt signalsystem. Kun S-tog klarer frisag.

2. okt 2017 12

Rød advarselslampe: Tog-computere forsinker nye signaler til jernbanen

Den seneste uforudsete udfordring for den 20 milliarder kroner dyre udskiftning af de danske jernbanesignaler er at få computerne med det nye system ind i alle de gamle tog.

29. sep 2017 20

Leder: Mikroplast-debatten kørte i grøften

29. sep 2017 3