close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mads Nyvold

Verdens største datacenter skal ligge i en lille norsk by

Forventningen er, at datacentret på sigt skal bruge 1.000 megawatt for at få dækket sit behov til at holde serverne kørende.

16. aug 2017 9

Til kamp mod elektronikskrot: En reparationsrevolte er på vej

Du skal selv kunne reparere og opgradere produkter, du ejer, uden at miste garantien. Det mener både USA’s copyrightkontor og Europa- Parlamentet, der kræver mere åben software og længere levetid for produkter.

11. aug 2017 18

Forspilder Elon Musk sit talent?

Den sydafrikanske ingeniør bør trække sig fra Tesla og dedikere sine unikke evner og engagement til langt mere krævende projekter, mener ledende ingeniører og pensionerede chefer fra bilindustrien.

2. aug 2017 29

Laserangreb viser selvkørende bilers sårbarheder

Forsøg indikerer, at det er nemt og billigt at sabotere selvkørende bilers sensorer. Alvorligt, men næppe et problem i praksis, siger dansk robotkonsulent.

1. aug 2017 10

Eks-ansatte: USA’s energiministerium er ved at selvdestruere

Ministeriet, som forhindrer plutonium i at ende i en beskidt bombe og sørger for, at Tesla får den nødvendige støtte til at producere biler, befinder sig angiveligt på randen af kaos, efter at Trump-administrationen har taget over.

1. aug 2017 11

Hemmelig forskerklub overvejer dommedagsgener til krig

På vegne af det amerikanske forsvar og bag lukkede døre gransker topforskere risici og fordele ved at anvende dyr til at sprede gift og genetiske modifikationer.

27. jul 2017 11

Sædkvaliteten hos vestlige mænd er halveret på 40 år

Et overset og særdeles bekymrende problem, siger danske og udenlandske fertilitetsforskere. Udviklingen kan blive en direkte trussel mod videreførsel af slægten.

26. jul 2017 27

USA-firma vil have mikrochips i de ansatte

Amerikansk teknologi-selskab håber at fremme hittepåsomheden hos sine ansatte ved at tilbyde RFID-chips som implantater til brug som betalingsløsning og ved åbning af døre.

25. jul 2017 27

Tre elektriske bilnyheder fra den rullende revolution

Antallet af ladestik til elbiler passerer en milepæl herhjemme, alt imens de vestlige bilproducenter farer i flint over Kinas ambitiøse plan for afvikling af benzinmotorer.

24. jul 2017 57

Videoer: Begrav dig i hundredvis af sjældne testflyvninger

Nasa er i færd med at uploade optagelser fra de sidste 60 år, spækket med landinger, take-off’s og spektakulære testflyvninger, der sommetider ikke gik helt som planlagt.

20. jul 2017 2