Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Lene Wessel

60+? Få dig en udviklingsplan!

Da jævnaldrende venner og kolleger begyndte at tale om pension, ­valgte Leif Iversen at tage en ­erhvervs-ph.d. Han kunne slet ikke lade være.

9. nov 2018

AAU kåres igen som Europas bedste ingeniøruniversitet

Aalborg Universitet blander sig igen-igen med verdens bedste tekniske universiteter som nummer et i Europa og nummer fire på verdensplan, fremgår det af ranglisten Best Global Universities.

7. nov 2018 7

Maskinfabrik tester: Er 3D-metalprint blindgyde eller genvej?

Det kræver en millioninvestering at komme i gang med 3D-printet metal. Derfor søgte AB Jensen Maskinfabrik i Vojens om støtte gennem MADE og indgår nu i et forsøgsprojekt med TI for at afprøve mulighederne.

30. okt 2018

Ingeniørens rejse fra 70'ernes skurk til dagens helt

ANALYSE: Næsten dobbelt så mange unge som for syv år siden gennemfører en lang eller mellemlange tekniske uddannelser. Tag med på ingeniørens rejse fra nørd til helt.

25. okt 2018 1

Dansk ingeniør byggede bro til pingviner og havne til D-dag

Ove Arup er filosoffen, der blev verdenskendt ingeniør – ny udstilling hædrer manden bag ikoner som Sydney Operahus.

12. okt 2018 3

Roman sætter fokus på syg virksomhedskultur: Vi arbejder os halvt ihjel for anerkendelse

Civilingeniør har skrevet en roman om, hvordan ambitioner og jagten på anerkendelse sender en it-projektleder ud på en nedtur med stress, angst og paranoia.

7. okt 2018

På jagt med sneglebor og spunsede kasser

Arkæologerne måtte ty til helt nye metoder under udgravningerne ved Femern Bælt. Metoder, som allerede anvendes ved anlægs­arbejde i kystnære områder.

4. okt 2018

Ubrugeligt vås eller guldkorn? Sig tak for andres kritik

Det er dumt at lægge armene over kors eller gøre klar til kamp, når du får kritik, for det er en gave, der kan gøre dig klogere, påpeger forfatter til bog om kritik.

28. sep 2018

Nina tager helikopteren på arbejde

Landinspektør Nina Stahl Madsen arbejdede 8-16 i sin studietid, mens arbejdet byder på en afvekslende hverdag, der skifter mellem arbejde på kontoret og flere dage lange opmålingsopgaver på offshoreplatforme.

28. sep 2018

100 ansøgninger, 15 samtaler og intet job: »Du kan hurtigere relatere til en kemiingeniør«

Efter et år venter Emil Gensby stadig på sit første job som civilingeniør i Digitale Medieteknologier. Måske står hans bindestregsuddannelse i vejen.

28. sep 2018