Lene Wessel, Journalist

Skriver om arbejdsmarked, uddannelse og kultur. Skriver desuden artikler om IDA, blandt andet i forbindelse med valg til foreningens repræsentantskab.

Atomkraftliste brager ind i IDAs repræsentantskab

Den nye liste Atomkraft ja tak! vandt seks pladser i repræsentantskabet. Det samme gjorde Ingeniør- & TeknologiListen, som næsten fordoblede sit mandat og blev den største liste.

12. apr 2022 182

Værsgo: Førstehjælp til rådvilde IDA-medlemmer

I dag er sidste chance for at sætte kryds til repræsentantskabsvalget. Få hjælp til at træffe dit valg med et tilbageblik på ing.dk’s valgdækning.

11. apr 2022 1

Databaserede værktøjer skal fremtidssikre IDAs medlemsydelser

Torsdag aften mødtes de seks kandidater til IDAs formandspost i direkte debat blandt andet om, hvordan de hver især mener, at IDA bedst støtter medlemmernes karriereudvikling og bliver den bedste kompetencepartner. Der gik kage i debatten - på den gode måde.

9. apr 2022 1

Grib mobilen og giv begrebet sofavælger en helt ny betydning

ANALYSE: En prognose viser, at stemmeprocenten ved IDAs repræsentantskabsvalg vil falde 25 procent sammenlignet med valget i 2019. Er IDAs medlemmer simpelthen blevet for veltilfredse?

8. apr 2022 2

Kendt tv-journalist skal styre debat med IDAs formandskandidater

De seks kandidater til IDAs formandspost udgør en bred palet af medlemsskaren. Følg med, når de i aften mødes til online debat om visioner og holdninger, og der bliver kastet et kritisk blik på deres synspunkter .

7. apr 2022 2

Salvator Mundi?

IDA opfører sig, som om vi er Greenpeace, og skal passe på med at blive for aktivistisk, lød det fra De Privatansatte i sidste uge. Listen kritiserede også, at andre lister »har for travlt med at omklamre de 17 verdensmål.«

7. apr 2022 4

Kandidat til IDAs formandspost: »For mig handler det om, at alle føler sig hørt og har indflydelse«

Egentlig håber Malene Matthison-Hansen, Fagforeningslisten, at medlemmerne ikke lægger for meget mærke til, at de får en ny formand. De skal sådan set bare opleve, at IDA fortsat leverer gode faglige netværk og gode fagforeningsydelser.

6. apr 2022 2

Kandidat til IDAs formandspost: »Jeg har ikke forandringsmani«

Man skal kun lave om på ting, når man er sikker på, at de kan forbedres, mener Ivan Lilleng, Senioringeniørlisten. Som formand forestiller han sig at bruge tid på at påvirke samfundet og Folketinget med objektiv viden – ikke mindst når det gælder forskningspolitik.

5. apr 2022

Kandidat til IDAs formandspost: »Folk vil mærke en visionær person, der skubber positivt til IDAs ambitioner«

Stor erfaring med at skabe synlighed i det politiske system som formand for spejderbevægelsen er en af de erfaringer, David Hansen, Yngrelisten, vil bære med sig som IDA-formand. Og så vil han organisere foreningen, så formen ikke kommer til at stå i vejen for særligt de unges engagement i IDA.

5. apr 2022 3

Kandidat til IDAs formandspost: »Et af mine fokuspunkter er, at man skal trives i arbejdslivet«

At kunne sætte en visionær retning er den vigtigste opgave som formand for IDA, mener Laura Klitgaard, Innovation, Trivsel og Moderne ledelse. Ikke mindst fordi arbejdsmarkedet forandrer sig og derfor kalder på nye ydelser til medlemmerne.

4. apr 2022