close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Lene Wessel

Nyt center skal fremme industriel brug af 3D-print

Udvikling og forskning i 3D-print til produktion samt opkvalificering af blandt andet ingeniører er hovedsigtet med et center for industriel 3D-print, som Teknologisk Institut i Aarhus står bag.

23. maj 2017

Her er IDAs mål frem mod 2025

Lørdag middag vedtog IDAs repræsentantskab Vision 2025, som er pejlemærke for foreningens udvikling de kommende år: flere individuelle ydelser for medlemmerne og større indflydelse på samfundsdebatten.

22. maj 2017

Ny udstilling blæser insekternes mindste detaljer op på kæmpefotografier

En ny udstilling på Statens Naturhistoriske Museum med enorme portrætter af de mindste dyrearter åbner for et helt nyt syn på biller, bier og fluer – og nye muligheder for forskerne.

20. maj 2017

Dansk ingeniør i England: Overvej, om en lokal licens er nødvendig

Akademiingeniør Karsten Meyer bor og arbejder i London. Han har aldrig fået blåstemplet sin ingeniøruddannelse, men har den europæiske ingeniørtitel, EURING, på cv’et.

13. maj 2017

Manglende licens kan blokere for drømmejobbet

Når IDA oplever problemer med udenlandsk certificering, er det oftest i Storbritannien, hvor en certificering kan være afgørende for at komme i betragtning til et job.

12. maj 2017

Dansk ingeniør i USA: Ingeniørlicens sikrer et vist niveau

Jens Korsgaard måtte til tre eksaminer for at få lov at være projektansvarlig på sin amerikanske arbejdsplads. Han ser både fordele og ulemper ved det amerikanske system.

11. maj 2017 7

Et dansk diplom er ikke altid nok til ingeniørjob i udlandet

SERIE OM INGENIØRER I UDLANDET: Sæt dig ind i de lokale forhold - ellers risikerer du at gå glip af dit udenlandske drømmejob.

10. maj 2017 4

Svensk ingeniør får bøde for at kritisere matematikken bag trafiklys

Staten Oregon straffer den svenskfødte ingeniør Mats Järlström, fordi han har foreslået en ny algoritme til at styre det røde, gule og grønne lys. Nu stævner han selv staten for sin ret til ytringsfrihed.

28. apr 2017 35

McKinsey-rapport: Robotten udkonkurrerer ikke ingeniører

I fremtiden bliver 40 procent af alle arbejdsopgaver automatiseret, men ikke blandt højtuddannede – og slet ikke blandt de ingeniører, der skal gennemføre omstillingen, hedder det i ny rapport fra McKinsey.

27. apr 2017 9

Maskinfabrik i Rødovre har produkter på Mars

En målrettet strategi, hårdt arbejde og det rene held har givet Kvisgaards Maskinfabrik en plads som underleverandør for luftfarts- og rumfartsindustrien.

24. apr 2017