close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lene Wessel

Rambøll-direktør: Projektarbejde opfylder de unges krav om indflydelse

Lysten til at sætte sin faglighed i spil er det væsentligste karaktertræk hos de nyuddannede ingeniører hos Rambøll. De unge vil tages med på råd, og det lægger projektorganisationen automatisk op til, mener adm.dir. Ib Enevoldsen.

23. aug 2017

De yngste hos IBM vil have kollegernes 'likes'

IBM fik et bud på, hvordan man bedst tiltrækker og fastholder Generation Z fra de unge selv. Konklusion: De vil ikke låses fast, og kollegernes vurdering betyder – næsten – lige så meget som chefens.

22. aug 2017

Forkælede? Tjah ... Generation Z kræver ind, fordi alt er muligt for dem

De årgange, der kommer ind på arbejdsmarkedet de kommende år, ligner ingen tidligere generation. De har ubegrænsede muligheder takket være nettet, er vant til at iscenesætte sig selv på sociale medier og så er de digitalt dannede, vurderer fremtidsforsker Tanja Hall.

21. aug 2017

Nu kommer bilen til Den Gamle By

Fra 1920’erne ændrede bilismen byerne. Den historie formidler Den Gamle By i Aarhus nu med en nybygget, gammel bilforhandler.

20. aug 2017 2

Om ti år tilhører hvert andet IDA-medlem Generation Z

Med en vækst på 8.000-9.000 medlemmer årligt vil IDA opleve en foryngelseskur de kommende år. Derfor har foreningen fokus på yngste årganges ønsker og behov.

19. aug 2017

De yngste ingeniørårgange gennemhuller myten om nørder

Forskere fra AAU har fulgt alle ingeniører, der blev uddannet i 2015, fra studiestart i 2010 og til det første lille års tid på arbejdsmarkedet. De efterspørger mening og er langt mindre optaget af karriere og høj løn end de ti år ældre generationer.

19. aug 2017

Det danske eventyr om den iranske jernbane

Næste år er det 80 år siden, Den Transiranske Jernbane stod klar – takket være et dansk ingeniørkonsortium, som tog over, da andre slap.

13. aug 2017 4

Jobsøgning anno 1987: Efter annoncens første sætning var han klar til at søge

2. jul 2017

Ingeniørernes jobmarked i 125 år: Plads søges – job tilbydes

Dimittendledighed banede i starten vejen for jobannoncer i Ingeniøren. Lige siden har ingeniører og deres nærmeste fagfæller fundet jobbet i denne avis.

2. jul 2017

Jobsøgning anno 1975: »Det var slet ikke det job, jeg havde søgt«

2. jul 2017