Klaus Ulrik Mortensen

Informationstavle giver energibesparelser på Venø

Beboerne på Venø i Nordjylland har skåret fire procent af elforbruget, efter at der sidste år blev sat en informationstavle op ved færgelejet i Struer.

24. jan 2012

Prisloft for forsyningsselskaber hæves

Det stærkt udskældte prisloft, som siden 2010 har forhindret forsyningsselskaber i at foretage fremadrettede investeringer, ændres nu. Danva er positiv - dog med forbehold.

24. jan 2012

Nyhedsoverblik: Kærgård Klitplantage / Energispareråd / PCB-renovering

24. jan 2012

Fonde og puljer: Grøn ordning / Fastholdelse af vådområder / Life+

19. jan 2012

Kort nyt: P-automater opgivet efter 14 dage / Skraldespande begejstrer i Viborg / Birkerød-skole fra for PCB-mistanke / Brøndby-tilfredshed med skrald

19. jan 2012

"Man afskaffer heller ikke kræftbehandlinger, selv om de kun gavner få patienter"

Seks ansøgninger har Naturstyrelsen modtaget fra kommuner, som ønsker at gøre brug af de lempede regler for planlægning i kystnærhedszonerne, som regeringen nu vil tilbagerulle. Antallet af ansøgerkommuner er irrelevant, mener Venstre.

19. jan 2012

Kort nyt: Icopal, Morgen Mandag og Region Sjælland nomineret / Klimakommuner lever ikke op til navn

17. jan 2012

Nyt klimaværktøj klar til brug

Miljøminister Ida Auken lancerer det første af en række værktøjer, der skal hjælpe kommuner, forsyningsselskaber og andre i arbejdet med klimatilpasning.

17. jan 2012

Bosse garanterer mere af det samme

Stine Bosse kommer ikke med en masse nye ideer til Concito. I stedet skal tænketanken gøre som hidtil, lyder det fra Bosse, der dog slår fast, at hun bliver en helt anden formand end forgængeren.

17. jan 2012

Erhvervsaffald: Politikere trodsede forvaltning og valgte abonnementsmodel

Hedensted skulle have kopieret Herning Kommunes sms-model, men i sidste øjeblik sadlede politikerne om og endte i stedet med at vedtage abonnementsvarianten, selv om forvaltningen vurderede, at den var mindre retfærdig.

17. jan 2012