Julie Ring-Hansen Holt

Dansk virksomhed sætter turbo på pet-scanningen

Dansk virksomhed angriber nogle af de største udfordringer ved nuklearmedicin: stråling og spildtid.

5. dec 2019

Når vulkansk stenuld bliver en varm kartoffel

Årets højdespringer i Ingeniørens Profil-analyse, Rockwool, har været ude i et for stenulds­producenten overraskende stormvejr omkring sin nye fabrik i USA. Kritikken har været voldsom, men også diffus og følelsesladet. Det har lært virksomheden værdien af tidlig kommunikation.

27. maj 2019

Kaos og skabertrang gør DTU til studerendes favorit

DTU rydder førstepladsen på samtlige parametre i Ingeniørens imageundersøgelse blandt ingeniørstuderende. Ikke siden 2013 har tiltroen til DTU som et karrierefremmende og udviklende sted været så stærk, og det skyldes blandt andet et målrettet fokus på innovation og bæredygtighed.

25. maj 2019

Tænketank: Klimasikring skal være en del af husets tilstandsrapport

Danske husejere skal dokumentere, hvordan de har klimasikret deres huse, så de ikke sælger sorteper videre, mener den grønne tænketank Concito. Ministeren er lydhør.

20. nov 2017 7

Usynligt lys løb med lysprisen

Novo Nordisk er tildelt Den Danske Lyspris 2014 for et ‘mesterligt’ lysdesign i sit nye hovedkvarter.

30. jan 2015

Fuld damp på København-Ringsted-banen

Anlægget af København-Ringsted-jernbanen går nu ind i anden fase, hvor papirarbejdet skal materia­lisere sig i underlag og broer. Og projektet holder stadig budgettet, lover projektdirektøren.

25. nov 2014 16

Kortere rengøringstid kan give besparelse på 30-50 mio. kroner

Mere effektiv rengøring af membranfiltreringsudstyr vil give Arla Foods en besparelse på 30-50 millioner kroner om året.

24. okt 2014 1

Xellia Pharmaceuticals opruster i kampen mod falsk medicin

Xellia Pharmaceuticals investerer en halv milliard kroner i nyt produktionsudstyr for blandt andet at kunne spore sin antibiotika langt bedre.

5. sep 2014

Robottossede tætningsproducenter

For at beholde forspringet på markedet har Trelleborg Sealing Solutions længe været på udkig efter de rette­ robotter. Forgæves – lige indtil for to år siden, hvor de bestilte de første 42 stk.

5. sep 2014

En kamerafilosofi fylder 100 år

Leica-kameraet er nærmest en filosofi, mener prisvindende dansk fotograf. For trods sin nølen i forhold til teknologiudvikling har kameraet efter 100 år stadig kultstatus blandt fotografer.

22. jun 2014 10