Julian Henlov

Ny blog om aliens på open source, digitale tricks og meget mere

Ny blog på ing.dk stiller skarpt på, hvordan du får mere ud af din digitale hverdag og underholdning. Du har sikkert også dine egne tricks, som du gerne vil dele med resten af ing.dk's læsere.

29. nov 2012 3

'Helt uacceptabelt': Eksperter vurderer læsernes fotos af solcellemonteringer

Vi bad læserne om at vise os deres solcellemonteringer. Efter at have modtaget rigtig mange billeder, har vi her samlet et galleri med ekspertkommentarer fra Ivan Katic og Mathias Sehested Hoeg Kemner fra Solenergicentret på Teknologisk Institut.

8. nov 2012 24

Se Webstech modtage Produktprisen 2012

Video: Ingeniørens chefredaktør Arne Steinmark overrækker Produktprisen 2012 til Webstech for deres trådløse teknologi til måling af fugt og temperatur i afgrøder.

7. nov 2012 1

Læs ekspertens svar til læserne om mikrobølgevåbens funktion

Et fælleseuropæisk projekt skal give retningslinjer til, hvordan infrastrukturen sikres mod mikrobølgevåben. Men hvilke trusselsscenarier er der tale om? Og hvordan fungerer angreb med mikrobølgevåben?Læs seniorforsker ved Forsvarets Materieltjeneste Ernst Krogagers svar til læserne.

5. nov 2012

Eksperten svarer: Intet menneskeskabt over Sandy

Klimatolog og pressechef i DMI Niels Hansen har besvaret spørgsmål fra læserne om orkanen Sandy.

31. okt 2012

Vis os din solcelle-montering

Et fejlmonteret solcelleanlæg kan have alvorlige konsekvenser for taget. Sidder dit solcelleanlæg korrekt? Send et nærbillede af monteringen til os.

24. okt 2012 8

Ekspert om hackerangreb: »Man kan ikke købe sikkerhed i en boks«

Kan man helt undgå hackerangreb som det, der fandt sted mod Sverige 5. oktober? Det og meget mere svarede sikkerheds- og netværksekspert Henrik Lund Kramshøj på i en læserspørgerunde. Læs alle hans svar her.

23. okt 2012 1

Debatmøde om elbilernes fremtid den 16. august

Ingeniøren og Better Place inviterer i fællesskab til paneldebat om elbilernes miljø- og klimapotentiale i Better Place Center torsdag 16. august. Arrangementet er nu lukket for tilmeldinger.

13. aug 2012 73

Har du mistanke om, at din nye bolig er utæt? Så skriv til os

En opgørelse, som Ingeniøren har lavet, viser, at hver tiende nye bolig er utæt. Når først byggeriet er afsluttet, er det en dyr fornøjelse at rette op på. Mistænker du din nye bolig for at være utæt? Så skriv om det i debatten.

4. jun 2012 20

Følg ATV's jubilæumskonference live

Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) har 75-års jubilæum. Det bliver fejret med en konference med prominente oplægsholdere under titlen 'Teknisk videnskab og globale udfordringer'. Konferencen streames live i dag fra kl. 12. Følg med her.

1. jun 2012