Jobfinder i samarbejde med IDA, Redaktør

Er du den fødte leder? Et spørgsmål giver dig svaret

Et ægte lederskab engagerer, bevæger og begejstrer medarbejdere og omgivelser. Det indeholder en kerne af personlig autenticitet med alle de menneskelige facetter, det indebærer, samtidig med at lederen tilpasser sin ageren til omskiftelige omstændigheder og medarbejdernes behov, siger Gareth Jones, medforfatter til ny-klassikeren ‘Why should anyone be led by you?’.

14. nov 2017

International stjerne-CEO: Sådan motiverer man medarbejdere

Subhanu Saxena har opnået global gennemslagskraft med et budskab om, at virksomheder og deres topledere bør have større formål end blot bundlinjen. Til december gæster han København til konferencen Ledelse der styrker 2017.

13. okt 2017

It-ingeniør: Sådan gik jeg fra specialist til direktør

Anne-Sofie Nielsen, it-direktør hos nemlig.com, blev leder ud af det blå. Men hun voksede med opgaven og erfarede, at hun kunne bevare sin grundlæggende fascination for teknologiske udfordringer og fremskridt og kombinere det med glæden ved at lykkes gennem holdet.

8. sep 2017

Sådan tænder du gnisten i dine medarbejdere

Sørger du for at skabe de rigtige rammer for dine medarbejdere, så de kan være passionerede og energiske omkring deres arbejde? Det kræver, at du lytter, taler, undersøger og afprøver, hvad der får netop dine medarbejderne til at føle sig som fisk i vandet.

14. aug 2017

Derfor skal du takke ja til invitationer fra ukendte på LinkedIn

Karriererådgiver i IDA Lise Dan mener, at du som udgangspunkt skal være åben, positiv og nysgerrig over for invitationer på LinkedIn. Det er et netværk, der kan booste din faglighed og brancheindsigt.

21. jun 2017

Fem tips: Synliggør dine resultater for chefen

Gode resultater smitter af på resten af din afdeling og ikke mindst din chef. Karriererådgiver i IDA fortæller, hvordan du får understreget dit værd på arbejdspladsen.

12. jun 2017

Bliv topleder: Tag en tur på verdensklasse universitet eller ledelsesskole

En klassisk MBA-uddannelse er ikke længere den eneste adgangsbillet til hjørnekontoret. Vejen til toppen går i dag i højere grad via kortere, sammensatte ophold på internationale topuniversiteter og ledelsesskoler, viser en ny undersøgelse blandt IDAs topleder-medlemmer.

11. maj 2017

Fem generationer på arbejdspladsen – hvordan leder du dem?

De yngste generationer på arbejdsmarkedet er vokset op i en verden af teknologispring og disruption, som er helt forskellig fra de ældre generationers verden. Det er godt at have i baghovedet, når du som leder skal lede arbejdspladsens fem forskellige generationer.

9. maj 2017

Satte danskere overhales af eventyrlystne udlændinge

Professor Lene Tanggaard fra Aalborg Universitet oplever, at udenlandske kolleger flytter efter et udfordrende og spændende job. Danskerne kan lære noget af den indstilling til mobilitet

1. maj 2017

Sådan får du aftalt tid til din nødvendige efteruddannelse

Hvordan får jeg tid til at efteruddanne mig, når jeg altid har så travlt? Planlæg det i god tid og aftal det nøje med din chef, lyder rådet fra karriererådgiver i IDA Morten Esmann.

24. apr 2017