Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hvordan bliver jeg leder?

Tre ud af fire ledere rekrutteres internt i virksomheden, så det er et godt sted at begynde, råder Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel i sit svar.

12. jun 2013

Hvad skal en effektiv karriereplan indeholde?

Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel forklarer i sit svar, hvordan coachingmodellen SMART kan bruges til at komme hele vejen rundt i sin karriereplan.

29. maj 2013

Hvordan holder jeg modet oppe under min jobsøgning?

Som jobsøger er det vigtigt sideløbende at have gang i aktiviteter, som fylder dig med energi, og hvor du oplever, at du præsterer, lyder rådet fra Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel.

2. apr 2013

Jeg kan ikke stole på min chef - hvad gør jeg?

Det gælder om at få afklaret med sin chef, hvilke forventninger han har til én, og inddrage sine kolleger, så man ikke står alene med sine frustrationer, råder karrierekonsulent Jeanette Svendsen.

12. feb 2013