Helle Maigaard Erhardsen

Fem tegn på, at du handler passiv-aggressivt på dit job

Det er let at genkende den passiv-aggressive kollega eller chef, der siger én ting til dig og noget helt andet om det bag din ryg. Men kan du kende tegnene hos dig selv? Tjek her, om du er passiv-aggressiv på jobbet.

18. mar 2019

KORT: Her er jorden mest belastet med sprøjtegifte

Se, hvor meget grundvandet i dit område er truet. Det sydlige Sjælland - især Lolland-Falster - er suverænt det sted i landet, belastningen fra landbruget er størst.

26. jan 2015 95

Aarhus udvinder rent fosfor til markerne af byens spildevand

Renseanlæg trækker 60 procent af den sparsomme ressource fosfor ud af slam, som ellers kan være for forurenet til at blive spredt på markerne.

20. jan 2015 12

Nu kan Danmark forbyde GM-afgrøder uden indblanding fra EU

Det skal være op til det enkelte land at bestemme, om de vil tillade GM-afgrøder på deres marker, fastslår nye EU-regler. Modstandere frygter, at det giver industrien mere magt.

14. jan 2015 16

Forslag: Pres svine-MRSA ud stald for stald

Salmonella hos kvæg bliver bekæmpet med et forbud mod at flytte dyr mellem smittede og ikke-smittede gårde. Men alle svinefarme skal testes, hvis samme metode skal bruges til at bekæmpe MRSA, konkluderer ekspertgruppe.

12. jan 2015 9

Piger undervurderer sig selv - er bedre til it end drenge

Danske piger i 8. klasse synes, at de er dårlige til teknik. Men en praktisk test viser, at de faktisk er en smule bedre end drenge til at bruge computere.

8. jan 2015

Hvad du skal gøre, når du er klogere end din chef

Hvad gør du, når din chef ikke er god til sit job, og du faktisk selv er mere kvalificeret? Skal du gøre oprør eller holde hovedet nede? Få råd her om, hvad du kan gøre - og hvad du ikke skal gøre.

7. jan 2015

Seks tegn på, at du er en kontrolfreak

Ingen kan lide at arbejde sammen med en, der skal kontrollere alt. Det er frustrerende, demoraliserende og demotiverende. Men hvad nu, hvis du selv er en af dem? Test her, om du er en kontrolfreak.

7. jan 2015

Han redder byens brudstykker fra lossepladsen

Der står en ingeniør bag: Tom Jørgensen er uddannet byplanlægger ved DTU. Men i stedet for at sidde bag et skrivebord og lægge planer er hele byen i dag hans legeplads, når han redder glemte skatte fra nedrivning.

2. jan 2015

Derfor skal du bruge juledagene på jobjagt

Hvis du tror, at virksomhederne stopper med at søge nye medarbejdere i december, tager du fejl. Faktisk kan du overhale boomet af jobsøgere i januar ved at forberede dig i juledagene.

18. dec 2014