Helle Maigaard Erhardsen

Fem tegn på, at du handler passiv-aggressivt på dit job

Det er let at genkende den passiv-aggressive kollega eller chef, der siger én ting til dig og noget helt andet om det bag din ryg. Men kan du kende tegnene hos dig selv? Tjek her, om du er passiv-aggressiv på jobbet.

18. mar 2019

Piger undervurderer sig selv - er bedre til it end drenge

Danske piger i 8. klasse synes, at de er dårlige til teknik. Men en praktisk test viser, at de faktisk er en smule bedre end drenge til at bruge computere.

8. jan 2015

Hvad du skal gøre, når du er klogere end din chef

Hvad gør du, når din chef ikke er god til sit job, og du faktisk selv er mere kvalificeret? Skal du gøre oprør eller holde hovedet nede? Få råd her om, hvad du kan gøre - og hvad du ikke skal gøre.

7. jan 2015

Seks tegn på, at du er en kontrolfreak

Ingen kan lide at arbejde sammen med en, der skal kontrollere alt. Det er frustrerende, demoraliserende og demotiverende. Men hvad nu, hvis du selv er en af dem? Test her, om du er en kontrolfreak.

7. jan 2015

Han redder byens brudstykker fra lossepladsen

Der står en ingeniør bag: Tom Jørgensen er uddannet byplanlægger ved DTU. Men i stedet for at sidde bag et skrivebord og lægge planer er hele byen i dag hans legeplads, når han redder glemte skatte fra nedrivning.

2. jan 2015

Derfor skal du bruge juledagene på jobjagt

Hvis du tror, at virksomhederne stopper med at søge nye medarbejdere i december, tager du fejl. Faktisk kan du overhale boomet af jobsøgere i januar ved at forberede dig i juledagene.

18. dec 2014

Se videoerne, som skal lokke ingeniører til Grontmij

Videoportrætter af medarbejderes hverdag skal vise, at vi er omsorgsfulde, lyder det fra Grontmij. Videoerne skal sammen med et nyt mobilsite lokke nye medarbejdere til virksomheden.

16. dec 2014

Flere danske ingeniører vil arbejde i Sverige

Interessen for at søge arbejde på den anden side af sundet er steget betydeligt det seneste års tid, erfarer Ingeniørforeningen. Lavere indkomstskat og anderledes udvalg af job kan være forklaringen på de danske ingeniørers interesse.

12. dec 2014

Niras afprøver IDA-tilbud om team mentoring

I stedet for en til en-mentoring har Niras kastet sig ud i hele hold af mentorer og mentees. Det skulle give bredere videndeling, men de første erfaringer viser, at det var svært at give hele holdet fuldt udbytte.

12. dec 2014

Video: Sådan bruger Opel computerspil i produktionen

Bevæbnet med en remote, en Wii-spillekonsol og en pc kan Opels produktionsmedarbejdere i dag samle nye bilmodeller 40 procent hurtigere end tidligere. Se, hvordan det går til.

9. dec 2014