Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Frederik Høj Rühne

Ny teknologi: Sig farvel til brillerne, når du ser tv

Amerikanske forskere har opfundet en prototype på en skærmteknologi, der ved hjælp af algoritmer og lysfiltre tilpasser sig øjets tilstand.

26. jul 2014 12

Implantat kan fjerne tinnitus

Amerikansk virksomhed er på vej med et implantat, der skal stimulere vagusnerven, som derved påvirker og nulstiller de neuroner, der forårsager kronisk tinnitus.

25. jul 2014 2

DTU-professor: Vi aner ikke, om Femern-forbindelsen kan betale sig

via Jyllands-Posten (betalingsmur) Transportministeriet får kritik, fordi der ikke er lavet en samfundsøkonomisk analyse af Femern-forbindelsen siden 2004.

25. jul 2014 70

Betonstykker falder af britisk motorvejsbro og skader to biler

Mindre stykker af beton rev sig løs af britisk motorvejsbro. Trafikken er nu sat i gang igen, selv om årsagen endnu ikke er fastlagt.

24. jul 2014 1

Nu får europæerne intelligente elmålere

EU-medlemsstater har givet tilsagn om investeringer i intelligente elmålere for hele 45 milliarder euro frem mod 2020.

24. jul 2014 52

Europæerne skal spare 30 procent af energien

EU-Kommissionen foreslår, at medlemslandene inden 2030 forpligtes til at skære 30 procent af energiforbruget. Kritikere kalder ambitionsniveauet for lavt.

23. jul 2014 23

Avis: Gennemhullet vragdel afslører, at MH17 blev skudt ned

New York Times har taget billeder af en vragdel fra MH17, hvis huller ifølge en ekspert kun kan skyldes et missil som det russiske Buk.

23. jul 2014 14

Din bøf er en langt større klimasynder end hidtil antaget

Verdens kvægbestand har forøget sin udledning af drivhusgasser med 51 pct. siden 1961. Særligt oksekødsproduktion i ulande står for stigningen.

23. jul 2014 19

Danske opfindere bag nedbrydelig flaske af genbrugspapir

Teknologisk Institut står sammen med en sjællandsk virksomhed papirvirksomhed bag en billig og energieffektiv metode til at omdanne fibre fra genbrugspapir til flasker, der coates og holdes tætte med strandsand.

23. jul 2014 4

Topsikret laboratorium spredte dødsensfarlig virus

Amerikanske Center for Disease Control and Prevention har lukket to laboratorier som følge af hovedløs omgang med miltbrand og fugleinfluenza.

22. jul 2014