Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bliver jeg sorteret fra som arbejdsløs?

Vend din ledighed til en fordel, opfordrer erhvervspsykolog Edith Kahlke i sit svar - f.eks. at du kan tiltræde øjeblikkeligt.

3. jul 2013

Hvilke personlige kompetencer er vigtigst?

Som jobansøger gælder det om at fremhæve de personlige kompetencer, som man vurderer, at virksomheden får brug for, råder Edith Kahlke i sit svar.

5. jun 2013

Hvad er den hyppigste fyringsgrund?

Hvor let er du at lede? Det opfordrer Edith Kahlke i sit svar fagspecialister til at tænke over, for ofte er det manglende samarbejdsevner, der fører til fyring.

22. maj 2013

Hvad skal jeg huske til jobsamtalen?

Tænk på virksomhedens behov og brug en ven som sparringspartner, når du forbereder dine svar, lyder nogle af rådene fra Edith Kahlke fra Jobfinders karrierepanel.

8. apr 2013

Hvordan håndterer jeg en negativ og kritisk kollega?

Det er vigtigt at overveje, hvorfor en kollega opleves besværlig, og fokusere på, hvordan man bedst muligt kan løse opgaverne sammen, lyder nogle af rådene fra Edith Kahlke.

21. mar 2013

Skal jeg som nyuddannet tage et hvilket som helst job?

Det er altid bedre at vise at du er, eller har været i beskæftigelse, end at der er tomme huller på dit CV, råder Edith Kahlke fra Jobfinders karrierepanel.

25. feb 2013

Hvordan kan jeg bruge mit netværk til at få et job?

Edith Kahlke, erhvervspsykolog giver svar på hvordan man bruger sit netværk i jobsøgningen.

18. feb 2013