Daniel McClane

16-årig britisk pige tjener 430.000 kr. på at døbe kinesiske børn online

Kinesiske børn har brug for engelske navne for at studere og gøre karriere i Storbritannien eller USA. En hjemmeside lader forældrene vælge navne ud fra personlighed.

9. sep 2016

IT-Universitetet drukner i ansøgere til softwareudvikler-uddannelsen

232 kommende studerende har valgt ITUs softwareorienterede bacheloruddannelse som deres førsteprioritet. Selvom kapaciteten er blevet udvidet i år, er der stadig alt for mange ansøgere til de ledige pladser.

7. jul 2016

Sådan skaber Facebook kompetente ledere

via Business Insider Kompendier og kurser blev erstattet af individuel coaching, da Lori Goler tog ansvar for Facebooks HR afdeling.

8. jun 2016

Her er de mest efterspurgte cyberevner

Danmark halter bagud på it-sikkerheden. Ny rapport fra Deloitte og Forskningsministeriet udpeger de vigtigste områder med mangel på cyberkompetencer.

24. maj 2016

Deloitte: Danmark taber cyberkrig på grund af ekspertmangel

Der findes kun ganske få danske uddannelser med fokus på it-sikkerhed, og det skal der laves om på, hvis vi skal have en chance for at bekæmpe datakriminalitet i fremtiden, vurderer Deloitte.

24. maj 2016

Ingeniør samler over 3 millioner kroner på Kickstarter til app mod søvnløshed

Med et pandebånd og en app på din smartphone kan du undgå søvnløshed og minutiøst overvåge dine søvnmønstre. En måned inden protypen er færdiggjort, er der allerede massiv interesse for produktet.

7. mar 2016

Det øger produktiviteten blandt Googles ingeniører

via New York Times I fem år har Google gennemtrawlet data for at finde frem til, hvad der gør it-gigantens medarbejdere produktive. Nu foreligger resultaterne.

3. mar 2016

Derfor virker free-seating ikke

Fra et arbejdsgiversynspunkt kan der være gode grunde til at fjerne medarbejdernes faste pladser, men i realiteten vælger mange medarbejdere at sætte sig samme sted hver dag. Cand. mag Thomas Toft forklarer hvorfor.

25. feb 2016

5 simple råd, der øger din produktivitet

Glem alt om to-do-lister og lange arbejdsdage. Her er en sammenkogning af, hvordan de mest produktive mennesker arbejder.

25. feb 2016

Den sikre metode til at tøjle nervøsiteten før en præsentation

via Business Insider Forfatter og kommunikationskonsulent Darlene Price har udviklet en fremgangsmåde til at få styr på nerverne og bevare kontrollen før større præsentationer.

23. feb 2016