Daniel Bergsagel, andet

Redaktør community & events Teknologiens Mediehus

Logo quiz - lær listerne at kende

17. mar 2022

Ing.dk fylder 25: Her er de 'pinlige barndomsbilleder'

I dag er det præcis 25 år siden, at Ingeniøren som det første danske nyhedsmedie kunne søges frem på internettes www. Kønt var det ikke. Heldigvis blev det bedre op gennem teenage-årene, og nu hvor sitet er blevet 'voksent', ser det da ganske nydeligt ud, hvis vi altså selv skal sige det. Du kan bedømme det her:

2. dec 2019 13

Deltag i Ingeniørens foto-konkurrence

»Her mangler sandelig en ingeniør!« eller »Nøøj - imponerende ingeniør-løsning«. Tag billeder af de bedste og de værste løsninger, du falder over i din sommerferie og send dem til os. De bedste bliver hædret med biografbilletter.

5. jul 2013 3

Velkommen til Ingeniørens bryggeri

Øl favner stort set hele ingeniørfaget, og Ingeniøren er flyttet ind i et gammelt bryggeri. Hvad er mere naturligt end at bygge et bryggeri og åbne for en ekspertblog om øl?

20. jun 2013 4

Velkommen til projekt 'observatorium på Sardinien'

Vores nye blogger Jens Bilgrav drømmer om at bygge et observatorium på Sardinien. Lad os give ham en hånd.

19. jun 2013

Stor konkurrence: Kan din router slå karsen ud?

Et elevforsøg med karse og mobil stråling har fået international opmærksomhed. Forsøget kalder dog stærkt på Ingeniørens læseres involvering. Kan du skabe det gode forsøg, og hvad viser det?

17. maj 2013 21

Kom til workshop om 3D-printere hos Ingeniøren

Ingeniøren inviterer til workshop om 3D-printere 28. maj, hvor læserne på tæt hold kan få indblik i teknologiens muligheder.

7. maj 2013 2

Ny blog følger konstruktionen af en DTU-satellit

DTU’s nye studie-satellit er tæt på at få plads på en ESA-raket. Følg med og lær, hvordan man bygger og planlægger en satellit på vores nye blog DTUsat.

29. apr 2013 6

Kom til teknologisk topmøde om dansk skifergas

Tilhængere drømmer om billig energi og milliarder af kroner til statskassen. Modstandere frygter for miljøet og en opbremsning i grøn teknologisatsning. Energiministeren tager den endelige beslutning. Kom og vær med til at diskutere, hvad vi skal vælge. (Arrangmentet er udsolgt)

15. mar 2013 9

Brætspil til julen

Ingeniøren tester tre bud på tidsfordriv til de lange helligdage.

8. dec 2012 4