close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Christoffer Miguel Frendesen

Christoffer Miguel Frendesen

Grundvand kan uden fare bruges som varmelager

Termisk grundvandslagring er en god forretning for gartnerier og muligvis kraftvarmeværker. Frygten for en bakterieeksplosion ved høje temperaturer viser sig nu ubegrundet.

8. aug 2016 17

Ekspert: Blødgøring af vand i Hovedstaden fortsat fornuftigt

Blødgøringen af Hovedstadens vand er stadig en god ide, selv om ny rapport viser mindre optimistiske samfundsgevinster end forventet. Det mener DTU-professor, og Hofor fastholder sin blødgøringsplan trods protest fra Forsyning Ballerup.

1. aug 2016 19

Verdens største førerløse krigsskib testet med succes

Den amerikanske flåde er kommet tættere på at få et førerløst skib til at jagte ubåde på åbent hav.

29. jul 2016 21

Rensecreme kan indeholde 100.000 stykker mikroplast per ansigtsvask

Britiske forskere har målt meget store mængder af plastpartikler i helt almindelig kosmetik.

29. jul 2016 15

Unik måling: Der er mobildækning på hver eneste landevej i Nordjylland

En kortlægning af mobildækningen i Nordjylland viser, at borgerne i området har gode signalmuligheder fra mindst en teleleverandør. Imidlertid er muligheden for dækning fra flere leverandører på samme tid betydeligt ringere.

28. jul 2016 45

Rapport: Stop blødgøringen af hovedstadens drikkevand

Nye konsulentberegninger viser, at gevinsterne ved at blødgøre vand er langt mindre end hidtil antaget. Derfor opfordrer Ballerup til at bremse udbredelsen af blødgøringsanlæg i hovedstadsområdet.

28. jul 2016 50

Nu installerer Kina også flest solceller i verden

Både når det gælder produktion og indkøb af solceller ligger Kina i front.

27. jul 2016

DSB afviser eltog med batterier i Danmark

Vi bliver nødt til at renovere 200 broer i Danmark, så eltog med pantografer kan køre under dem, når jernbanen elektrificeres. Batterier i togene er ikke en brugbar løsning, konkluderer DSB-notat.

26. jul 2016 48

Tredje skib kolliderer i den nyåbnede Panamakanal

Kinesisk skib sejler som det tredje containerskib mod væggen i den nyåbnede, udvidede Panamakanal. Episoderne giver nyt liv til gamle anklager om, at udvidelsen er for lille, til at skibene kan manøvrere sikkert.

26. jul 2016 13

54 grader i Kuwait: Er det den højeste temperatur nogensinde?

En ny verdensrekord for højeste temperatur kan være målt i Kuwait. Temperaturen nåede 54 grader celsius i Kuwait og næsten samme niveau i Irak.

25. jul 2016 58