close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Christian Østergaard

Christian Østergaard

Fransk testbane oplader elbiler, mens de kører

Det er lykkedes den amerikanske elektronikvirksomhed Qualcomm at oplade elbiler i fart. Dermed er de et skridt nærmere at gøre op med elbilernes rækkeviddeproblem.

25. maj 2017 14

Landdistrikter til hovedstaden: Hold fingrene fra vores bredbåndsstøtte

Statens støtte til bredbånd er sidste år blandt andet gået til adresser i København. Det får landdistrikterne til at reagere og kræve nye kriterier for uddelling af de få støttekroner.

23. maj 2017 43

Myndigheder ‘undrer sig’ over nye mobilabonnementer

Danske teleselskaber må ikke opkræve et ekstragebyr for at bruge telefonen i udlandet. Men det er netop, hvad nogle selskaber er meget tæt på at gøre, oplyser Energistyrelsen.

22. maj 2017 10

DSB gør klar til at blokere streaming på togenes nye wifi

Når DSB i 2019 kan tænde for et spritnyt wifi-netværk i togene, forbeholder selskabet sig ret til at lukke for adgangen til streamingtjenester. Internetforbindelsen i togene skal først og fremmest bruges til arbejde.

17. maj 2017 32

Sydeuropæere skal betale for danske turisters mobiltrafik

Nu skal de lokale mobilbrugere betale for nordeuropæiske turisters roaming siger teleselskaberne. Europakommissionen kalder det opportunisme.

17. maj 2017 31

Teleselskaber: Alle advarede EU om mobilpriser for roaming

Industri, politikere og forbrugerorganisationer har samstemmende advaret mod, at nye EU-regler for roaming ville medføre højere mobilpriser, men EU har ikke lyttet, lyder kritikken fra teleselskaberne.

16. maj 2017 13

Trods intelligent trafikstyring: Københavnske busser kører langsommere

De københavnske busser kørte langsommere i 2016 end året før, viser ny rapport. Det til trods for, at kommunen har investeret massivt i ITS-systemer.

15. maj 2017 1

Elendigt bredbånd: Selv Amalienborg kan få støtte

Bredbåndet på over 60.000 adresser i hovedstaden er så dårligt, at de kvalificerer sig til at få et statstilskud, der ellers var tiltænkt landområderne.

15. maj 2017 13

Ekspertpanel: Staten skal ofre økonomisk gevinst for at forbedre mobildækning

For at sikre en god dækning med fremtidens 5G-netværk skal staten reducere sit provenu fra teleselskabernes frekvensauktioner for at sikre en ordentlig dækning. Det vurderer regeringens digitale vækstpanel, der bakkes op af telebranchen.

10. maj 2017

KORT: Her giver staten 44.000 kr i bredbåndstilskud

Bredbåndspuljen har givet tilskud på alt fra 4.000 til 44.000 kroner per adresse til at installere fibernet i danske boliger og sommerhuse. De 80 mio. kr., der blev uddelt sidste år rakte til bredbåndstilskud til 3.736 danske adresser. Se her, hvordan puljen blev fordelt.

9. maj 2017 2