close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Christian Østergaard

Christian Østergaard

Læserne: Her er hullerne i DAB-dækningen

Selv om det officielle dækningskort hævder, at DAB-dækningen er god i næsten hele landet, er det ikke, hvad Ingeniørens læsere oplever. Er der også hul i DAB-dækningen hjemme hos dig?

19. sep 2017 18

Eksperter til utilfredse DAB-ejere: Brug radioen rigtigt

Over 150 DAB-brugere har klaget til Ingeniøren over deres DAB-signal. Men det er ikke DAB- og DAB+-signalerne, der er for dårlige, mener Teracom og DR, der står for hver deres del af DAB-nettet.

19. sep 2017 42

Myndigheder efter Tesla-ulykke: Stram op på autopilot-sikkerheden

Manglende sikkerhedsforanstaltninger bidrog til ulykken sidste år, hvor føreren af en selvkørende Tesla omkom i en kollision med en sættevogn.

14. sep 2017 7

Tech-selskaber vil have dig til at overvåge dig selv

Kameraer vinder frem i det, teknologigiganterne kalder ‘det intelligente hjem’. I dag er hvert syvende danske hjem videoovervåget, og hvis det står til teknologiselskaber og alarmvirksomheder, vil andelen stige kraftigt.

9. sep 2017 9

I næste uge falder roaming-hammeren: Nu skal teleselskaberne rette ind

Ikke alle teleselskaber i Danmark har levet op til reglerne om fri roaming i EU-lande. Energistyrelsen er klar med de første afgørelser den kommende uge.

1. sep 2017 2

Googles termostatsucces kommer til Danmark – uden termostaten

Nest lancerer overvågningskameraer og røgalarmer i Danmark. Flagskibsproduktet er på vej, men det er kompliceret at gøre en amerikansk termostat dansk, lyder det fra selskabet.

30. aug 2017

Hyperloop sætter ny fartrekord, men når stadig ikke magnettog til sokkeholderne

Studerendes test-kapsel nåede søndag en hastighed på 324 km/t på Hyperloop-testbanen i Californien. Kapslen kan imidlertid ikke medbringe passagerer, og er stadig langsommere end de hurtigste magnettog.

29. aug 2017 11

Snart slukker DAB-signalet. Her er afløseren

Den 1. oktober lukker første generation af DAB-nettet, og op mod 400.000 danskeres radioer følger med. Men hvorfor udskifte en teknologi, vi indførte for kun 15 år siden?

29. aug 2017 128

Københavnere søger igen om tilskud til bredbånd – trods politikeres protester

Selv om politikere fra stort set hele det politiske spektrum modsætter sig, at den statslige bredbåndspulje går til adresser i hovedstaden, er fire områder i Københavns Kommune på listen over årets ansøgere – og Energistyrelsen har ikke mulighed for at sortere projekterne fra.

28. aug 2017 29

Danskerne flokkes igen om bredbåndsmillioner, der ikke rækker

146 steder i landet har danskere sluttet sig sammen og søgt om støtte til bedre bredbåndsforbindelse. Men kun omkring hvert tiende projekt kan regne med at få tilskud.

28. aug 2017 4