close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Transport

Nu kommer bilen til Den Gamle By

Fra 1920’erne ændrede bilismen byerne. Den historie formidler Den Gamle By i Aarhus nu med en nybygget, gammel bilforhandler.

20. aug 2017 1

IC3-tog er stadig plaget af bremseproblemer

Meldingerne om ‘varme bremser’ i landets mest udbredte tog fortsætter, selv om DSB hævder at have løst problemet. DSB oplyser ikke bremseevnen for IC3 og afviser at udlevere rapport om problemet.

20. aug 2017 6

Radarproducent: En ubåd i overfladen dukker op på alles radar

En ubåd i overfladen er langtfra usynlig for skibes radarer. Til gengæld er den heller ikke bemærkelsesværdig, og billederne arkiveres ikke, fortæller radarproducent. Politiet melder dog, at de har billeder at arbejde med.

18. aug 2017 13

Dansk flyjubilæum: Gense filmen om de danske flypionerer

Det er Danske Flyveres 100-års jubilæum i dag. Her er filmen om de danske flypionerer Kramme & Zeuthen, der byggede KZ-flyene.

18. aug 2017 1

Tysk myndighed tjekkede VW's diesel-opgradering med laptop fra ... VW!

Den tyske myndighed KBA, der godkender motorkøretøjer, benyttede en computer med specielle funktioner fra Volkswagen selv til at regne ud, om snyd-dieselbiler blev renere med ny software.

17. aug 2017 23

Jernbaneselskab forventer tekniske fejl på 13 splinternye tog

Nordjyske Jernbaners nyleverede tyske tog til 340 millioner kroner døjer med ustabile luftslanger, hvorfor producenten kan se frem til en garantisag.

17. aug 2017 14

Sådan fungerer Nautilus

Politiet mener at have beviser for, at ubåden Nautilus sank som følge af en bevidst handling. Og der har været mange spekulationer om, hvad ubåden kan, og hvordan den fungerer. Læs forklaringen her.

17. aug 2017 48

Svensker vil slå Tesla med gigantisk europæisk batterifabrik

Nu starter første runde af finansieringen af en europæisk batterifabrik, der skal tage kampen op med Tesla og andre giganter, der vil producere batterier i Europa. Hvis alt går vel, skal fabrikken stå klar i 2020 til en pris på cirka 30 mia. kroner.

16. aug 2017 14

VIDEO: Hexacopter laver hidtil uset luftakrobatik

ETH Zürich har præsenteret en drone med seks individuelt justerbare propeller, der åbner for nye manøvremuligheder.

15. aug 2017

Forsvarets ubådseksperter bekræfter, at Nautilus blev sænket med vilje

Tekniske undersøgelser viser, at ubåden Nautilus’ forlis var en bevidst handling. Nu efterlyser politiet folk, som tidligere har sejlet med Peter Madsen.

14. aug 2017 104