close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karriere

It-virksomheder skuffer: Efteruddannelse og betaling for overarbejde falder fortsat

Jobfinder Tal fra fagforeningen Prosa viser, at it-professionelle kun i begrænset omfang nyder godt af efteruddannelse og andre frynsegoder. Det står i kontrast til det store behov for it-folk, som virksomhederne kæmper om gennem blandt andet personalegoder, mener Prosa. Se diagrammer over frynsegoder.

22. feb 2018

OL-atlet: Sådan mikser man karrieren med topidræt

Kompromiser er nødvendige, så udskyd eksempelvis drømmejobbet, hvis din nuværende stilling levner bedre tid til sport. Det anbefaler Lina Almind Knudsen, som kombinerer molekylærdiagnostik med medaljejagt.

21. feb 2018

Undersøgelse slår fast: Ingeniører i chok når de rammer arbejdsmarkedet

Jobfinder Der er er en kløft mellem ingeniørstudiet og arbejdslivet. Det kommer som en overraskelse for nyuddannede ingeniører, at andre kompetencer end de teknisk-faglige er vigtige. Se grafik, der illustrerer kløften.

21. feb 2018

Data skal skåne virksomheder for fejlansættelser

Jobfinder Personlighedstest vil få større betydning på arbejdsmarkedet fremover. Massiv data fra disse test kan skåne firmaer for dårlige beslutninger i rekrutteringsprocessen, som især mindre virksomheder er sårbare overfor.

20. feb 2018

Ugens job: Sweco, Moe og Rambøll har flere ledige jobs

Jobfinder På dagens liste finder du job for ingeniører og naturvidenskabelige kandidater i flere forskellige firmaer. Blandt andet som specialist, projektleder, konsulent og mere endnu.

19. feb 2018

De skadelige, de ligegyldige og de værdiskabende - hvilken kollegatype tilhører du?

Jobfinder Dansk ekspert vil løfte produktiviteten på danske arbejdspladser ved at dele medarbejdere op i tre forskellige grupperinger. Find ud af, hvilken kategori du hører under og læs, hvad du kan bruge det til.

19. feb 2018

Frygt for prestigetab låser ingeniører fast i lederrollen

Andres anseelse kan gøre det svært at vende tilbage til jobbet som specialist, ­mener civilingeniør, som selv har taget turen.

18. feb 2018 1

Fire psykologiske tricks til at blive mere populær på arbejdspladsen

Jobfinder Jobfinder giver dig fire råd til at skabe tættere bånd med dine kolleger. Det kan løfte både din hverdag og muligvis din karriere.

16. feb 2018

Ugens it-job: DMI, Kruso og Sweco jagter it-professionelle

Jobfinder På dagens liste er der job for både konsulenter, specialister, projektledere og udviklere. Find det rette job for dig.

16. feb 2018

Forsker og OL-atlet udfordrer videnskaben om friktion

Lina Almind Knudsen kæmper både for at knække gåden bag invaliderende tarmsygdomme og for, at Danmark snupper medaljer i en idrætsgren, hvor forskerne er uenige om forholdet mellem kraftpåvirkning og friktionskoefficienter.

15. feb 2018 4