close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karriere

Ugens job: Grundfos, Rambøll, Forsvaret og mange flere store firmaer jagter ingeniører

Jobfinder Der er job for både produktions-, stærkstrøms-, maskin-, udviklingsingeniører, projektledere og meget mere. Find det rette job for dig.

26. jun 2017

Du kan ikke bare kopiere dit CV over på LinkedIn

Jobfinder LinkedIn går for at være verdens største CV-database, men du kan ikke bare direkte copy-paste dit CV til den verdensomspændende hjemmeside.

26. jun 2017

Forsker i ledelse: Sådan eliminerer du middelmådigt arbejde

Jobfinder Den gennemsnitlige indsats kan hærge enhver arbejdsplads og i sidste ende true virksomhedens kundegrundlag. Derfor skal chefer være i stand til at bekæmpe den jævne præstation.

24. jun 2017

Ugens it-job: Skat og Forsvaret søger nye talenter

Jobfinder På denne uges liste er der ledige stillinger som projektledere og it-specialister. Tjek Jobfinder.

23. jun 2017

Hiv drømmejobbet i hus på under fem minutter

Jobfinder En skarp præsentation er et vigtigt værktøj til jobsamtalen, eller når du hurtigt skal sælge dig selv til en mulig arbejdsgiver. Karrierekonsulent giver tips til, hvad du bør og bestemt ikke bør gøre, når du på kort tid skal levere en salgstale.

23. jun 2017

Kronik: Livslang læring er svaret på fremtidens udfordringer

22. jun 2017 3

Disse 15 virksomheder har flest ledige stillinger lige nu

Jobfinder Listen giver dig en top 15 over de mest søgende virksomheder, hvor du fx finder Forsvaret, Siemens, Netcompany, Rambøll og MAN Diesel.

22. jun 2017

Danske industrigiganter starter ny ingeniøruddannelse

Danfoss og Linak på Als mangler i hundredvis af elektronikingeniører og har svært ved at tiltrække dem fra andre dele af landet. Nu støtter de økonomisk, at Syddansk Universitet opretter et Center for Industriel Elektronik i Sønderborg.

21. jun 2017 1

Derfor skal du takke ja til invitationer fra ukendte på LinkedIn

Jobfinder Karriererådgiver i IDA Lise Dan mener, at du som udgangspunkt skal være åben, positiv og nysgerrig overfor invitationer på LinkedIn. Det er et netværk, der kan booste din faglighed og brancheindsigt.

21. jun 2017

Fem ingeniører og it-folk fortæller: Derfor er vindindustrien værd at arbejde i

Jobfinder Hvordan beholder Danmark førstepladsen i vind? Og hvorfor er det interessant at arbejde i vindbranchen som ingeniør og it-professionel? Læs de svar og endnu flere fra fem branchefolk.

20. jun 2017