close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karriere

Overskud i virksomheden smitter ikke af på ingeniør-lønnen

IDAs lønstatistik viser et gennemsnit på 3,7 procent. Men ikke alle IDA-medlemmer kan genkende det tal.

11. dec 2017

Ingeniører mangler madro i frokostpausen

96 procent af IDAs medlemmer i det offentlige står til rådighed for chefen i frokostpausen. 45 procent arbejder ofte eller altid i pausen.

11. dec 2017

Ugens job: Rambøll, Sweco, Man Diesel og flere endnu jagter ingeniører

Jobfinder På dagens liste finder du job for ingeniører og naturvidenskabelige kandidater i flere forskellige firmaer. Blandt andet som specialist, projektleder, konsulent og mere endnu.

11. dec 2017

Fire tip til at opdatere dit CV

Jobfinder Det er vigtigt at have et flot og informationsrigt CV, men jobsøgere kan hurtigt overgøre begge ting. Få fire tip til at skrive et CV, der kan bringe dig tættere på drømmejobbet.

11. dec 2017

Jobsamtale: 5 diskrete hints afslører, om du får jobbet

Jobfinder Tvivl er en af de værste ubekendte, når du søger arbejde. Jobfinder fremhæver flere faktorer, som kan indikerer, hvorvidt du har imponeret til jobsamtalen.

10. dec 2017

Øger en god joke dine jobchancer?

Jobfinder Jokes, ironi og sarkasme er muligvis elementer, du skal springe fuldstændig udenom, når du søger job. Spørgsmålet forsøger Jobfinders at besvare med et panel af rekrutteringseksperter.

9. dec 2017

Ugens it-job: Flere firmaer jagter softwareingeniører og en enkelt it-chef

Jobfinder På dagens liste er der job for både konsulenter, ledere, specialister, arkitekter og udviklere. Find det rette job for dig.

8. dec 2017

Inflationen tager en bid af ingeniørernes lønstigning

Privatansatte ingeniører får større stigning end sidste år, men inflationen stiger endnu mere. Alligevel er der grund til tilfredshed, mener IDA.

8. dec 2017

3 måder at bede din kollega holde kæft

Jobfinder Underrubrik

8. dec 2017

Store konsulenthuse fra hele landet søger ingeniører

Jobfinder På månedens liste finder du firmaer som Energinet, Netcompany, Ørsted, Hofor og Rigspolitiet, der alle jagter konsulentkræfter eller dygtige rådgivere. Find det rette job for dig.

6. dec 2017