close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karriere

Energi, forsyning og miljø: Flere store firmaer søger ingeniører

Jobfinder Der er behov for ingeniører inden for byggeri og anlæg, stærkstrøm, maskiner, produktion og projektledelse m.m. Find jobbet for dig.

23. aug 2017

Rambøll-direktør: Projektarbejde opfylder de unges krav om indflydelse

Lysten til at sætte sin faglighed i spil er det væsentligste karaktertræk hos de nyuddannede ingeniører hos Rambøll. De unge vil tages med på råd, og det lægger projektorganisationen automatisk op til, mener adm.dir. Ib Enevoldsen.

23. aug 2017

Få flere venner på jobbet – det styrker virksomheden

Jobfinder Gevinsten ved et fremragende arbejdsmiljø er tydelig for de fleste. Men hvordan skaber firmaer rammer, der afføder venskabelige kolleger og toppræstationer?

23. aug 2017

De yngste hos IBM vil have kollegernes 'likes'

IBM fik et bud på, hvordan man bedst tiltrækker og fastholder Generation Z fra de unge selv. Konklusion: De vil ikke låses fast, og kollegernes vurdering betyder – næsten – lige så meget som chefens.

22. aug 2017

Topchef i Rambøll: Fire lektier unge ingeniører skal lære på universitetet

Jobfinder Arbejdsmarkedet udvikler sig konstant. Det samme gør de kompetencer, der er brug for. Studerende såvel som erfarne folk bør derfor få styr på særligt fire ting, mener Rambølls administrerende direktør.

22. aug 2017

Ugens job: Danfoss, Cowi, Vestas og Atkins mangler ingeniører

Jobfinder På dagens liste efterspørges alt fra bro- og elektroingeniører til projektledere og forskningschefer. Find dit drømmejob.

21. aug 2017

Forkælede? Tjah ... Generation Z kræver ind, fordi alt er muligt for dem

De årgange, der kommer ind på arbejdsmarkedet de kommende år, ligner ingen tidligere generation. De har ubegrænsede muligheder takket være nettet, er vant til at iscenesætte sig selv på sociale medier og så er de digitalt dannede, vurderer fremtidsforsker Tanja Hall.

21. aug 2017

Få bedre resultater: Fire tips til at sove bedre:

Jobfinder En god nattesøvn er afgørende for dine præstationer på arbejde og på hjemmebanen med familien. Derfor giver Jobfinder dig fire råd til at sove bedre.

21. aug 2017

Om ti år tilhører hvert andet IDA-medlem Generation Z

Med en vækst på 8.000-9.000 medlemmer årligt vil IDA opleve en foryngelseskur de kommende år. Derfor har foreningen fokus på yngste årganges ønsker og behov.

19. aug 2017

De yngste ingeniørårgange gennemhuller myten om nørder

Forskere fra AAU har fulgt alle ingeniører, der blev uddannet i 2015, fra studiestart i 2010 og til det første lille års tid på arbejdsmarkedet. De efterspørger mening og er langt mindre optaget af karriere og høj løn end de ti år ældre generationer.

19. aug 2017