close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

Svindlere udnytter Spotify-forum til at få falske support-numre i toppen af Google

Version2 Problemet har været kendt siden september.

12. dec 2017

Leverandør sjusker med Sundhedsplatformens datasikkerhed: “Denne sag er alvorlig”

Version2 Epic, som levererer Sundhedsplatformen, har ikke overholdt kravene til dokumentation for korrekt håndtering af patientdata, viser aktindsigt.

12. dec 2017

Tysk efterretningstjeneste advarer om kinesisk spionage på LinkedIn

Version2 Mindst 10.000 tyskere er blevet målrettet af falske kinesiske LinkedIn-profiler, mener tysk efterretningstjeneste. De er bekymrede for, at kineserne går efter højtrangerende politikere og embedsmænd for at rekruttere dem som hemmelige kilder.

11. dec 2017

Techtopia #30: Teknologiske startups slår USA

Podcast: Festivalen Slush i Helsinki handler om at fejre europæisk startup kultur. Vi kan godt i Europa – næsten helt uafhængigt af USA og Kina, der ellers driver tech-industrien frem.

11. dec 2017

Google Maps vil nu sige, når du skal stå af bussen

Version2 Hvis du på den kollektive trafik savner bedre mulighed for at glemme alt om omgivelserne, så kan det være den næste opdatering til Google Maps er lige noget for dig.

11. dec 2017

BAGGRUND: AlphaZero spiller skak på en overnaturlig måde

Dansk stormester: »Jeg har altid tænkt over: Hvis vi fik besøg fra rummet, hvordan ville de så spille skak? Nu ved jeg det.« AlphaZero spiller fordomsfrit med en genialitet, andre programmer ikke besidder.

11. dec 2017 16

Ny formand for Region H’s sundhedsudvalg: Nødt til at se, om skidtet kan fungere

Version2 Det nyvalgte regionsrådsmedlem Christoffer Buster Reinhardt vil give Sundhedsplatformen til sommer til at bevise, at det kan reddes.

11. dec 2017

Bitcoin-børs mest downloadet i amerikansk App Store: Lagt ned af rekord-trafik

Version2 Den populære Bitcoin-platform Coinbase var i timevis utilgængelig torsdag.

8. dec 2017

Regeringen: Borgerne kan se i Lovtidende hvilke myndigheder der overvåger dem

Version2 Ny overvågning i form af udveksling af borgerdata mellem myndighederne kan indføres ved, at ressortministrene alene med en bekendtgørelse - altså uden om Folketinget - kan beslutte, hvornår en videreanvendelse skal finde sted.

8. dec 2017

EU-Kommission til IT-giganter: Få bugt med ISIS-videoer, ellers tvinger vi jer

Version2 Facebook, Google, Youtube og Twitter skal blive bedre til at fjerne ekstremistisk indhold fra deres sider, hvis ikke der skal introduceres lovgivning på området, advarer EU-Kommissionen.

8. dec 2017