close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

DTU søger ny supercomputer til 97 millioner kroner

Version2 DTU står i spidsen for indkøbet af en ny supercomputer til lifescience, Computerome 2.0. Den kommende supercomputer forventes at koste 97 millioner kroner over en fireårig periode.

19. okt 2018

Exascale-supercomputere kræver fuldt parallelle programmer

Version2 Hvis supercomputere med 1 milliard milliard kommatalsberegninger pr. sekund skal realiseres, kræver det gennemgående parallelisering af programmerne. Men så burde det også kunne lade sig gøre, mener professor.

19. okt 2018

Medie: Spammere - ikke national-stat - bag gigahack mod Facebook

Version2 Ifølge de foreløbige undersøgelser er det spammere og ikke en nationalstat, der står bag Facebook-hack, hvor millioner af brugeres data er blevet kompromitteret.

18. okt 2018

Ny rapport: Store sikkerhedshuller i amerikanske våbensystemer

Det har været muligt for efterforskere at få adgang til vigtige våbensystemer i det amerikanske militær. Ny rapport kritiserer systemernes sikkerhedsniveau.

18. okt 2018 1

Facebook-investorer foreslår at Zuckerberg stopper som bestyrelsesformand

Version2 Flere investorer foreslår at Mark Zuckerberg træder tilbage som bestyrelsesformand, men fortsætter som administrerende direktør.

18. okt 2018

Rigspolitiet skruer op for automatisk nummerpladegenkendelse

Version2 Der skal opsættes mere stationært ANPG-udstyr så der kommer 50 procent flere lokationer i Danmark, hvor politiet automatisk kan scanne nummerplader. Sådan lyder det fra justitsminister Søren Pape Poulsen.

18. okt 2018

Ulovlig dataindsamling: Højesteret afviser Patientdataforeningen

Version2 For tredje gang er Patientdataforeningens ønske om at få afprøvet, om der fortsat indsamles patientdata på ulovlig vis blevet afvist. Denne gang af Højesteret.

17. okt 2018

Tre mio. europæere ramt af sikkerhedsbrud: Kan udløse milliardbøde til Facebook

Version2 Septembers store sikkerhedsbrud hos Facebook omfatter tre millioner europæiske brugere. Det irske datatilsyn er ved at undersøge sagen, der kan betyde en bøde på mere end 10 milliarder kroner.

17. okt 2018

Reaktion på EU-bøde: Google stopper 'bundling' af apps

Version2 Mobilproducenter skal nu købe licensaftaler for at sælge mobiler med Google Apps.

17. okt 2018

Antiterror-blokering af hjemmesider skulle forhindre propaganda: bliver slet ikke brugt

Version2 Antallet af hjemmesider der er blokeret af myndighederne vokser støt og roligt, men ingen er blokeret på grund af mistanke om terrorpropaganda, som en antiradikaleringspakke ellers var designet til.

17. okt 2018