Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

Datatech-redaktør: EU's nye strategi tager kampen op mod it-giganter og Kina

Europa har en fordel med høj kvalitet på data. USA har pengene, mens Kina har de lempelige regler.

21. feb 2020

Nu bruger politiet i London realtids-ansigtsgenkendelse

Version2 Politiet i den engelske hovedstad har trykket på startknappen. Nu er der varevogne med realtids-ansigtsgenkendeles på gaden i London.

21. feb 2020

ISS ramt af cyberangreb

Version2 ISS blev i mandags ramt af et cyberangreb. Ifølge virksomheden blev der hurtigt taget hånd om sagen, men kriminalteknikere arbejder stadig på at skaffe flere oplysninger.

20. feb 2020

DF vil dele billeder af butikstyve på nettet: »Vi er helt ude på et skråplan,« siger en advokat

Version2 Folketinget skal i dag førstebehandle et forslag fra Dansk Folkeparti, der skal give butiksejere lov til at dele overvågningsbilleder af formodede butikstyve på nettet. Ifølge en kritisk advokat lægger det op til folkedomstol på nettet - og også hos Dansk Erhverv modsætter man sig forslaget.

20. feb 2020

Tre softwareteknologier bringer Hollywood-smil til hele verdenen

Machine learning, platform-integration og cloud computing er ved at ændre hele den måde, vi skal tænke tænder på. Softwareudviklere i et dansk firma har skabt muligheden for, at du kan designe dit perfekte smil.

20. feb 2020

Storbritannien vil få svært ved at slippe for GDPR

Version2 Boris Johnson ønsker egen datalovgivning, men Storbritannien vil få svært ved at slippe udenom GDPR.

19. feb 2020

Store huller i 'sikker' mail: Simpel fejl har medført 251 anmeldelser til Datatilsynet

Uvedkommende har kunnet læse alt på en dansk mailløsning, der bruges af kommuner, forsikringsselskaber, advokater og mange andre til at sende fortrolige oplysninger.

19. feb 2020

Kritisk sårbarhed i populært WordPress-plugin gør over 100.000 hjemmesider åbne for hackere

Version2 Ved at udnytte en sårbarhed i et populært WordPress-plugin kan en uautoriseret bruger slette hele databaser og efterfølgende blive administrator.

18. feb 2020

Svensk lovforslag skal give politi lov til at hacke telefoner med malware

Version2 Et nyt lovforslag skal give svensk politi lov til at hacke mistænktes telefoner med malware. Forslaget forventes at blive vedtaget i Riksdagen torsdag.

18. feb 2020

WHO: Hackere bruger Corona-virus til at franarre dig oplysninger

Version2 Hackerne udgiver sig for at være World Health Organization, når de forsøger stjæle information og installere malware. Det fortæller den rigtige World Health Organization.

18. feb 2020