Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

It

Massivt nedbrud hos TDC

Version2 Et stort nedbrud hos TDC har påvirket blandt andet mobil- og fastnet-telefoni.

22. jan 2019

Hacker: Populært Wordpress-plugin er gennemhullet

Version2 Et hackerangreb anklagede Wordpress-plugin'et WPML for at indeholde store sikkerhedshuller, men WPML afviser.

22. jan 2019

Frankrigs datatilsyn giver Google GDPR-bøde på 50 millioner euro

Version2 Det franske datatilsyn vurderer i en ny afgørelse, at Google ikke har juridisk basis for at udnytte sine brugeres data til målrettede reklamer.

22. jan 2019

It-professor tvivler på succes med afløseren til skandalesystemet EFI: »Det er for indviklet«

Version2 Det nye inddrivelsesssystem PSRM er ikke radikalt forbedret siden forgængeren EFI, mener Søren Lauesen fra IT-Universitetet.

21. jan 2019

Techtopia #88: Hackerjægerens kuffert

Køber du billige uoriginale iPhone-kabler og billige smart-ure købt på nettet? Så laver du måske bagdøre for hackere i din computer.

21. jan 2019

Facebook står til stor bøde for datalæk i Cambridge Analytica-sag

Version2 Ifølge The Washington Post, vil USA's Federal Trade Commission snart idømme Facebook en bøde på over 140 millioner kroner.

21. jan 2019

Uro om statens nye digitale inddrivelse af gæld vokser i kommunerne

Version2 Regeringens nye it-system til at kradse penge ind vil få store konsekvenser for kommunerne, vurderer KL. Over 120 it-systemer og 4,4 milliarder kroner er på spil.

21. jan 2019

Datalog og ekspert i kunstig intelligens: AI er vejen til en fire-dages arbejdsuge

Vi skal deles om arbejdet – for der bliver mindre af det, i takt med at kunstig intelligens skaber enorm værdi­forøgelse for virksomhederne, mener datalogen og AI-iværksætteren Jacob Knobel.

20. jan 2019

Trods Løkkes sundhedsudspil: Politikerne kan ikke boykotte Sundhedsplatformen som landsdækkende EPJ

Version2 Statsminister Lars Løkke Rasmussen lægger med et nyt sundhedsudspil op til, at Danmark i fremtiden skal samle sig om ét fælles EPJ-system. Det har fået Epic-kritikere til at øjne muligheden for at skille sig af med Sundhedsplatformen - men så let er det ikke.

18. jan 2019

Hør ugens podcast: Telenettet er made in China

Ingeniøren har kortlagt omfanget af kinesisk udstyr i det danske mobilnet. Det findes mange steder, men er det et problem? Kvælstofudledningen til vandmiljøet er steget i stedet for at falde.

18. jan 2019