It

Canon bruger ansigtsgenkendelse til at kontrollere ansattes smil

Version2 'Smile recognition' er ifølge det amerikanske techmedie The Verge det seneste eksempel på dystotopisk arbejdsplads-overvågning.

18. jun 2021

Globalt studie: Ni ud af ti sundhedsapps høster brugernes data

Version2 Samtidig giver 28 procent af de analyserede apps ikke brugeren informationer om hvilke data, der bliver indsamlet.https://www.version2.dk/1092807

17. jun 2021

Apple-CEO kritiserer kommende EU-regler: »Det vil smadre sikkerheden i Iphone«

Version2 Tom Cook er ikke tilfreds med, at Digital Markets Act tilsyneladende vil tvinge Apple til at lade brugere installere apps uden om App Store. Det vil smadre sikkerheden i Iphone, mener han.

17. jun 2021

Microsoft: Windows 10 drager sit sidste suk i 2025

Version2 Det, at Windows 10 skal erstattes, har egentlig været kendt i mange år.

17. jun 2021

Norge vil finde ulovlige garager med AI

Det virkelige mål er at få mere effektiv behandling af byggesager. At finde ulovlige garager er kun en bonuseffekt ved projektet.

16. jun 2021

Kriseramt offentligt it-projekt advarer ansatte mod at tale med pressen

DigiTech Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder på højtryk for at udvikle et nyt it-system, der skal implementere nye europæiske momsregler i Danmark. Som DigiTech tidligere har afdækket, er projektet hård ramt af forsinkelser og fordyrelser - og internt understreges det nu med henvisning til DigiTechs dækning, at medarbejderne ikke må tale med pressen.

For abonnenter på digitech.
16. jun 2021

Angela Merkel tager del i tysk kvantejubel

En IBM kvantecomputer er indviet ved Fraunhofer i Ehningen.

15. jun 2021

Ekspert: SKAT må starte forfra med kriseramt Ejendomsvurderingssystem

Version2 Arbejdet med at udvikle det længe ventede ejendomsvurderingssystem er endnu ikke færdigt. Dokumenter viser, at der mangler en ‘resultatorienteret kultur', skriver Altinget, der har talt med Søren Lauesen. ‘Forfra’ lyder beskeden fra den tidligere professor.

15. jun 2021

Bosch bygger svævende platform med AI og magneter

Machine learning kan anskues som en måde at komprimere den computerkraft en opgave kræver, siger AI-ekspert hos tyske Bosch.

15. jun 2021 1

Version2 lancerer ny spil-sektion

Version2 Til efteråret går Version2 helt tæt på spiludvikling i ind- og udland. Og vi vil meget gerne høre, hvad du synes, vi bør se nærmere på.

14. jun 2021