Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

Ridse-beskyttelse lader til at eliminere fingeraftryks-sikkerhed på Samsung-telefoner

Version2 Hvis skærmbeskyttelses-film er sat på telefonen, så tyder noget på, at Samsungs Galaxy S10 accepterer vilkårlige fingeraftryk.

19. okt 2019

Norske medier hacket og artikler ændret

Version2 Artikler blev ændret på en af Norges mest læste netsider, så det så ud, som om statsminister Erna Solberg havde det fint med pædofili.

18. okt 2019

Efter gentagne fadæser: Nu overvejer teleselskaber helt at droppe udleverering af simkort i fysiske butikker

Version2 Telebranchen overvejer nu helt at stoppe med udlevering af simkort i fysiske butikker efter Version2 og Ingeniøren flere gange har påvist problemer med sikkerheden ved denne praksis.

18. okt 2019

Politiet modtager dagligt anmeldelser om CEO-fraud

Version2 På en daglig basis bliver organisationer i Danmark udsat for CEO-fraud.

17. okt 2019

Jurist: Dataprofilering af langtidsledige med etnicitet er ulovlig

Version2 Et digitalt 'afklaringsværktøj', der skaber dataprofiler af arbejdsløse på baggrund af personoplysninger, er ifølge Institut for Menneskerettigheder i strid med lov om forskelsbehandling på arbejdsmarkedet. Instituttet stiller også spørgsmålstegn ved den påståede frivillighed omkring brugen af værktøjet.

17. okt 2019

Teledata må igen anvendes i retssager

Version2 Med ny viden, tiltag og retningslinjer, står Rigspolitiet et helt andet sted end for to måneder siden, mener rigsadvokat.

16. okt 2019

Flere og flere malware-angreb på hæveautomater

Version2 Hæveautomater i hele verden bliver i stigende grad udsat for angreb.

16. okt 2019

Sikkerhedsbrist i Forsvaret: Oplysninger på 255 personer lå frit tilgængeligt i årevis

Version2 Forsvaret har meldt et »sikkerhedsbrist« til Datatilsynet, hvor personoplysninger på 255 personer har ligget frit tilgængeligt på internettet. Det viser dokumenter, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

16. okt 2019

Usikker forskning: Python-script gav forskellige resultater afhængig af styresystem

Version2 Et Python-script brugt i over hundrede forskningsprojekter har virket forskelligt afhængigt af, hvilket operativsystem scriptet er kørt på.

16. okt 2019

Pladask: Yousee falder i og udleverer aktivt simkort uden at se ID

Version2 Der er nu ikke ét eneste af de fire store teleselskaber, der kan sige sig fri fra at have udleveret aktive simkort til eksisterende telefonnumre uden at se den fornødne ID.

16. okt 2019