close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

Debat om eksamensnyd: Kan teknologi løse politiske problemer?

Version2 Der er en række muligheder, der burde kunne løse undervisningsministerens problemer med eksamensnyd i gymnasiet uden at gå på kompromis med elevernes privatliv.

20. okt 2017

Juraprofessor og lærere modsætter sig overvågning af gymnasieelevers computere

Version2 Undervisningsministerens forslag om at gymnasierne skal have adgang til at tjekke elevers computere, sociale medier og browserhistorik for at undgå eksamenssnyd møder modstand hos både fagfolk og jurister.

20. okt 2017

Maskinlæring og sensorer redder elevatoren fra nedbrud

Rulletrapper og elevatorer har været på baby-stadiet, når det handler om at fortælle, hvor det gør ondt. Det bliver der rådet bod på med sensorer og kunstig intelligens.

20. okt 2017

Spilindustrien tæt på deep learning-gennembrud

Version2 Kunstig intelligens skal bruges til både at styre, hvordan din omverden opfører sig, hvordan du selv lyder, og skal være med til at kunne gøre spiloplevelsen unik for dig personligt.

20. okt 2017

Persondataforordning: Skal din virksomhed have en Data Protection Officer?

Version2 Mange typer virksomheder skal have en Data Protection Officer tilknyttet, når EU's persondataforordning træder i kraft.

19. okt 2017

Tilbud på Skats nye it-system 300 mio. kroner fra hinanden

Version2 Udviklingen af afløseren for Skats EFI-system er i fuld gang. Nu viser dokument, at der både var stor forskel på det billigste og det dyreste tilbud, og at kvalitetsbedømmelsen på de tre bydere også var relativt forskellig.

19. okt 2017

Afløseren til NemID har et budget på 900 millioner kroner

Version2 Digitaliseringsstyrelsen løfter nu sløret for budget og ambitioner for fremtidens NemID, kaldet MitID.

18. okt 2017

Børne-smartwatches kan let hackes

Version2 Det norske forbrugerråd advarer om, at en række smartwatches, der er designet til børn, har sikkerhedshuller, som gør dem sårbare for hackerangreb.

18. okt 2017

Danmarks offentlige digitalisering fremhæves som skoleeksempel på tysk tv

Version2 I Tyskland er faxen stadig et gængs kommunikationsmiddel mellem borgere og det offentlige, mens det stort set er afskaffet herhjemme. Det er nu bemærket på den tyske kanal ARD 1.

18. okt 2017

Region H-system er kun beskyttet af standardpasswordet 'vip123'

Version2 Brugere af et offentligt tilgængeligt system hos Region Hovedstaden blev anbefalet at beholde standardkodeord.

18. okt 2017