close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

Rektor på IT-Universitetet: Slut med at tære på vores egenkapital - ellers lukker vi

Version2 Taxameterpengene dækker ikke de mange ekstra studerende, som ITU af egen drift har optaget som følge af de mange ansøgninger.

15. jun 2018

Justitsminister kræver ekstern undersøgelse af politiets og PET's databaser

Version2 Politiets, PET’s og anklagemyndighedens it-systemer og databaser skal undersøges i ekstern undersøgelse.

15. jun 2018

Måleklemmer og kunstig intelligens sparer energi i bygningen

Sæt klemmer uden på vandrør og elkabler uden indgriben, send data i skyen og få et bud på, hvor der kan spares. Sådan lyder planen fra et ungt, dansk firma.

15. jun 2018

Forsvarets Efterretningstjeneste fortsætter ulovlig søgning på personer

Version2 I Tilsynet med Efterretningstjenesternes årsrapport for 2017 fremgår det, at 20 procent af de undersøgte søgninger i rådata var ulovlige. Ifølge Forsvarets Efterretningstjenestes egen undersøgelse er andelen 6,8 procent.

15. jun 2018

Advarsel til VM-fans mod russisk hacking: Mobil og bærbar pc bør blive hjemme

Version2 Samtlige data – især personlige, identificerbare oplysninger – på smartphone, pc eller PDA kan tilgås af den russiske regering eller cyberkriminelle, lyder det fra amerikansk efterretningsenhed.

14. jun 2018

Danske Spil forudsiger churn: Vi gik efter en model, man kan forklare

DataTech Danske Spil arbejder på at gøre mere og bedre brug af data, og her er en nyudviklet churnmodel et af nøgleområderne.

For abonnenter på datatech.
14. jun 2018

Elgigantens moderselskab ramt af kæmpe sikkerhedsbrud

Version2 Detailvirksomheden Dixons Carphone har opdaget en hændelse sidste år, hvor hackere forsøgte at kompromittere 5,9 mio. betalingskort.

14. jun 2018

Datatilsynet til virksomheder på Facebook: I skal indgå aftale om fælles dataansvar

Version2 Ny EU-dom betyder, at virksomheder og myndigheder, der har eller vil oprette en 'fanside' på Facebook, skal indgå en aftale med virksomheden om ansvarsfordeling for databehandling. Det udtaler Datatilsynet.

14. jun 2018

SDU vil være centrum for fodboldanalytikere

DBU’s dataanalytiker efterlyser uddannelse, for lige nu kradser dansk fodbold kun i overfladen af big data. SDU vil inddrage både idrætsforskere og ingeniører om en uddannelse, der også kan trække på droneteknologi.

14. jun 2018

Efter massive tillidsproblemer: schweizere skal kigge Kaspersky efter i sømmene

Version2 Der skal nye boller på suppen, hvis tilliden til antivirusselskaber skal genetableres, lyder det i kor fra branchen.

14. jun 2018