Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

It

CPR-kontor: Årelang uberettiget overførsel af CPR-oplysninger kan ikke undgås

Version2 På trods af gamle eksempler og ny kritik af dårlig håndtering af borgeres CPR-oplysninger, mener CPR-kontoret, at det vil være for stor en administrativ byrde, hvis myndigheder og virksomheder løbende skal tage stilling til, om de har brug for den givne borgers oplysninger.

9. dec 2019

Mærsk-CISO: Jeg stoler ikke på den indbyggede sikkerhed i cloud

Version2 I forbindelse med en præsentation om Not Petya-angrebet, kom Mærsks' it-sikkerhedsansvarlige blandt andet ind på virksomhedens brug af red team og Cloud-sikkerhed.

6. dec 2019

FBI advarer om udspionerende smart-tv’er

Version2 Smart-tv’er kan blive en indgang for hackere, advarer den amerikanske sikkerhedstjeneste FBI, ligesom tv-producenter muligvis overvåger alt, hvad du ser på dit fjernsyn.

5. dec 2019

Nu kommer Verona: Et nyt sikkert sprog fra Microsoft skal løse problemer med gammel C og C++

Version2 Verona er et kommende open source-bud fra software-kæmpen med dansk islæt. Det skal gøre usikker kode sikker.

5. dec 2019

F-16-piloter får udleveret gamle Nokia-telefoner efter hacking og trusler

Version2 Der skal efterlades et 'minimalt digital spor', så piloterne i Litauen har fået udleveret en gammel Nokia-telefon, og besøgende opfordres til at sætte deres smartphone på flytilstand for at undgå russisk hacking og chikane.

4. dec 2019

Finanslov giver penge til øget nummerpladegenkendelse i trafikken

Version2 Det er blevet vedtaget, at flere af de såkaldte automatisk nummerpladegenkendelseskameraer, ANPG, skal hjælpe politiet fra 2021. Allerede i oktober kom der et forslag om at øge overvågningen i Danmark – her var øget overvågning af trafikken også med.

4. dec 2019

Telia Danmark lader alle lytte med på din telefonsvarer

Version2 Paris Hilton gjorde hacker-metoden kendt for 13 år siden. Indtil i dag har Telia været sårbar over for det samme, simple angreb.

4. dec 2019

Amazon følger efter Microsoft og tilbyder kvantecomputing som sky-service

Version2 Nu kan kunderne købe kvanteberegninger fra en række leverandører.

3. dec 2019

Sikkerhedsselskab: »Sms-arvtageren RCS har alvorlige sikkerhedshuller«

Version2 Alvorlige sikkerhedshuller i Rich Communications Services påvirker potentielt en milliard mennesker.

3. dec 2019

Sådan migrerede Færøerne væk fra mainframen

Version2 Den sidste mainframe på Færøerne er slukket. Et nervepirrende projekt, der kunne have lammet det lille ø-samfund, blev en succes. Nu vil færingerne hjælpe andre med at slippe af med mainframen og store softwarelicenser.

3. dec 2019