It

Stor usikkerhed om Schrems II-garanti i Googles nye EU-cloud

Version2 Om under et år skal en ny EU-cloud-løsning fra Google være køreklar i Tyskland. Initiativet skal give europæere kontrol over data, men ingen ved, hvad den nye sky vil betyde for Schrems II-problematikken, eller om data alligevel kan ende i USA.

18. okt 2021

Dansk udviklingshus sikrer en trådløs fremtid

En nordjysk virksomhed leverer trådløse løsninger til nogle af verdens største brands og industrier. Fra sportsindustrien til hospitalsløsninger gør dansk udviklet opfindsomhed en afgørende forskel.

Sponseret indhold
15. okt 2021

Her er manden der skal modernisere rejsekortet

Version2 Som ny direktør for Rejsekort & Rejseplan skal Kasper A. Schmidt stå i spidsen for en teknologisk modernisering af Rejsekortet og samtidig tage hensyn til en helt anden gruppe – de ikke-digitale. En karriere med erfaringer som både køber og sælger af kritiske it-løsninger skal hjælpe direktøren godt på vej.

14. okt 2021

Nu kan gamerne skabe unikke baner for hver spilrunde

Version2 Der er både økonomiske og kreative fordele for spiludviklere, hvis de gør brug af procedural generation, men du skal ikke lade dig forblænde af de tekniske muligheder, mener dansk spiludvikler.

13. okt 2021

Microsoft kan ikke garantere, at danskeres data bliver i EU

Version2 På Version2’s Infosecuritykonference var fire talere samlet på den store scene for at diskuterer efterspillet af Schrems II-afgørelsen. Hvad betyder dommen for Danmarks kærlighed til Microsoft, når den amerikanske lovgivning fortsat er problematisk?

12. okt 2021

Hitman fjernes fra spilbutik efter brugerkritik

Version2 Den polske spilbutik GOG beklager overfor sine kunder, at man overhovedet har solgt det danske Hitman-spil.

11. okt 2021

Dansk Blindesamfund med hård kritik af MitID: »Løsningen er ikke god nok«

Version2 Dansk blindesamfund retter kritik mod den nye identifikationsløsning, MitID. Brugerorganisationen mener ikke at løsningen er tilgængelig nok for synshandicappede danskere.

11. okt 2021

Spillenes svar på Iphone vs Android: Derfor dumper ny forretningsmodel for sportsspil

Version2 Pro Evolution Soccer har rebrandet sig selv. FIFA-konkurrenten hedder nu eFootball og har forsøgt sig med en økonomisk model, der afspejler samtidens populære titler - men resultatet har været katastrofalt.

8. okt 2021

Syntetiske data skal hjælpe danske studerende ud af GDPR-begrænsninger

De danske universiteter er gået i gang med at opbygge en ‘sandkasse’ af syntetiske patientdata, som studerende kan øve sig på uden at komme i konflikt med GDPR.

8. okt 2021 1

Facebooks maveplasker afslører nettets sårbarhed

Version2 Brugerne af en lang række tjenester har rejst røde flag. På fascinerende vis er det gået op for hele verden, hvor stor en infrastruktur, Facebook driver.

6. okt 2021