close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Byggeri

FOTOS: På rundtur i selvforsynende superhus

Se, hvordan et 500 kvadratmeter stort hus, der er fuldstændig selvforsynende med energi, kan skrues sammen.

18. aug 2017 7

Sådan gik svensk ingeniør off grid med sol og brint

Hans-Olof Nilsson kunne være gået på pension. I stedet byggede han et selvforsynende off grid-hus, der kører på sol og brint. Nu banker energibranchen på for at gøre hans idé til forretning. 

18. aug 2017 66

Store bygninger fritages for løbende energimærkning

Regeringen vil fritage store privatejede bygninger for løbende energimærkning for at lette byrden for erhvervslivet. Kritikere mener, at energimærkningens egentlige problemer forbliver uløste.

18. aug 2017

Regeringen: Klimaatlas og større frihed for grundejere skal forbedre kystsikring

En række nye initiativer vil ifølge regeringen forbedre beskyttelsen af de danske kyster mod ekstremt vejr og klimaændringer.

17. aug 2017 3

Efter voldgiftskendelse: Tryg anerkender MgO-skader

Entreprenører og rådgivere kan ikke undskylde brugen af fugtsugende MgO-plader med, at de ikke kunne vide bedre. Det fastslog en voldgiftkendelse før sommerferien. Derfor betaler Tryg nu erstatning til ramte boligejere.

15. aug 2017 3

Tøjkoncern vil opføre Danmarks højeste hus i Brande

Bestsellerkoncernen vil bygge et nyt område med butikker, uddannelsesinstitutioner og et mindst 200 meter højt hus med kontorer og hotel i hjembyen Brande.

9. aug 2017 24

Skodløsning kan give bedre asfalt

Cigaretskod er ikke bare ubrugeligt affald. Australske forskere har udviklet en løsning, hvor cigaretskod kan gøre asfaltbeton bedre.

8. aug 2017 8

Nyt hus foldes ud på ti minutter

Et britisk firma med speciale i foldbare strukturer har bygget et hus, der kan foldes ud på kun ti minutter. Se videoen her.

1. aug 2017 3

Raffinaderi-grund skal undersøges for olie-forurening efter brand

Avista Oil skal nu undersøge, om området omkring det nu brændte raffinaderi er blevet forurenet. Kalundborg Kommune har en ‘begrundet mistanke’ om forurening fra slukningsvand.

1. aug 2017

Voldsom brand i olieraffinaderi på Kalundborg Havn

OPDATERET: Produktionsanlægget, hvor Avista Oil i Kalundborg omdanner spildolie til baseolie, er i brand. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

24. jul 2017