close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Biotek

DTU mister det veterinære beredskab

Fra 2020 overtager Københavns Universitet og Statens Serum Institut den forskningsbaserede myndighedsbetjening i forhold til udbrud af farlige husdyrsygdomme.

28. jun 2017

50 vilde danske ’mad’-planter skal risikovurderes

Der skal være sikkerhed for, at køkkenchefens jagt på nye smagsoplevelser ikke gør gæsterne syge, mener DTU Fødevareinstituttet.

24. jun 2017 7

Milliarddyrt salg af vaccineproduktion kulegraves af landets skrappeste revisorer

Rigsrevisionen har fundet tilstrækkeligt mange bemærkelsesværdige forhold om frasalget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion til at opgradere sin undersøgelse af forløbet.

22. jun 2017 8

Efter DTU’s byggekaos: Dyrlægerne er bekymrede over veterinærberedskabet

Det er vigtigt, at der er penge nok til at varetage virusforskning og diagnostik, ligesom specialviden skal bevares, siger dyrlægeformanden.

13. jun 2017 5

Seruminstituttet jubler: Ny aftale har sikret vores fremtid

En ny aftale mellem regeringen og regionerne slår fast, at Statens Serum Institut også fremover skal varetage det danske infektionsberedskab. Instituttet får færre penge, men mener alligevel, at fremtiden på Islands Brygge er sikret.

9. jun 2017 13

Politiker: Regeringen har forsøgt at maskere, hvad salget af vaccineproduktion har kostet

Enhedslistens sundhedsordfører finder det dybt problematisk, at det er så godt som umuligt at få indsigt i grundlaget for salget af dele af Statens Serum Institut.

8. jun 2017 6

McKinsey kulegraver, om flere dele af Statens Serum Institut skal nedlægges

RETTET: Finans- og Sundhedsministerierne har bestilt McKinsey-konsulenter til at endevende, hvilke opgaver Statens Serum Institut fremover skal have lov til at løse. Imens er der ansættelsstop og fyringsrunde.

8. jun 2017 12

Direktør for Serum Institut: Alle blev overraskede over, hvor komplekst det var at skille it-systemerne ad

It-problemer var en af hovedårsagerne til, at salget af statens vacccineproduktion trak ud. Alle data fra Statens Serum Institut skulle nemlig skilles ad.

7. jun 2017 2

Tidligere direktør står frem: Finansministeriet var advaret om katastrofalt vaccinesalg

For første gang siden sin pensionering taler den mangeårige direktør Nils Strandberg Pedersen ud om salget af vaccineproduktionen. Det blev gennemført uden almindelig, sund fornuft, siger han.

7. jun 2017 16

Vand er den sjette grundsmag

Vand har åbenbart en smag - og den er er tæt forbundet til ‘de sure’ smagsløg. Det viser ny forskning.

7. jun 2017 4