Sponseret indhold

Se de nye features: Sådan bruger du multifysikværktøj til produktudvikling

En digital simulering af et produkt kan afsløre, hvor der kan opstå fejl, og hvordan det modstår selv de mest barske “worst cases”. En ny feature i COMSOLS software giver udvidede muligheder for at beregne hvor, der er risiko for problemer med produktet. Meld dig til live-briefing og lær at bruge produktet af direktør Thure Ralfs.

Af TECH RELATIONS for Ingeniøren
Digitale simuleringer afslører alt det, du gerne vil vide, inden du sætter produktionen i gang. Illustration: Comsol

Den danske virksomhed COMSOL har netop udgivet version 6.0 af deres software COMSOL Multiphysics, som tillader brugeren at teste og presse sit produkt i en digital setting. Her kan alle parametre sættes, og de mest ekstreme situationer kan ses efter i sømmene, og produktet kan tilpasses derefter.

På den måde sparer du som virksomhed tid og penge på prototyping, men kan med data i hånd sætte din produktion i værk. Dataene er så solide, at de kan komme med sælgeren ud til potentielle kunder, og fungere som konkret salgsmateriale.

Digitalt simuleret test af produkterne giver klar besked

14. december fremviser Thure Ralfs seneste version af COMSOLs multifysikværktøj i en live briefing. Illustration: Comsol

Værktøjet sætter dig i stand til at digitalt teste dine produkter under stort set alle tænkelige omstændigheder. Varme, flow, mekanisk belastninger, strøm, kemi eller akustik - du definerer selv rammerne og kan dermed give din virksomhed de bedste forudsætninger for at komme rigtigt fra start på din produktion.

Direktør fra COMSOL, Thure Ralfs, demonstrerer på denne digitale briefing, hvordan du anvender den nye version af softwaren og udnytter mulighederne i dette multifysikværktøj. Du kan opleve en hands on demonstration og stille dine egne spørgsmål live til Thure Ralfs.

Denne briefing er for alle, der arbejder med udvikling af produkter, der fungerer under forskellige omstændigheder. Uanset branche. Om du laver høreapparater eller vindmøller, så kan den nye opdatering af COMSOL Multiphysics tilføje værdi til dit slutprodukt.

Læs mere og meld dig til online briefing her