Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spektakulære luftkasteller

IDA-valg satire, IDA-hus i Aarhus

Frem for at udvide IDA-huset i København bør foreningen bygge et nyt hus i Aarhus, mener Ingeniørlisten. De 42 procent af medlemmerne, der bor vest for Storebælt, skal have lige så fine faciliteter som medlemmerne på den anden side af Storebælt, lyder argumentet. Nej, folk fra Esbjerg, Aalborg og Odense vil hellere til København, lyder modargumentet fra blandt andet Senioringeniørlisten, der lige som flere andre lister foretrækker en spektakulær udvidelse af IDA-huset i København. I begge tilfælde kunne man lade sig inspirere af aktuelle byggeplaner i Brande.

Emner : IDA
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Man kunne vel argumentere for at finde en stor by som ligger relativt centralt i forhold til medlemmerne og så lægge det der? Så vil det give mindst transport til huset i gennemsnit og der bliver ikke så frygteligt langt fra den ene ende til den anden.

Jeg har en mistanke om at odense eller en af byerne i trekantsområdet vil være det mest centrale.

  • 6
  • 0

Det er et godt argument og man kan vel argumenter for at kvadratmeter priserne også vil have et andet niveau så medlemmerne fik mere for pengene. Nu er jeg ikke medlem af IDA, grundet min uddannelse og stedet jeg arbejder. Men det er jo generelt for alle fagforeninger at du holder til på nogle forholdsvis dyre adresser.

  • 0
  • 0

Det var ret genialt af Ingeniørforeningen at sælge deres gamle hovedsæde i Vester Farimagsgade for i stedet at bygge nyt på Kalvebod brygge, hvor de ligger nu. Det er mit indtryk at mødecenteret har en god økonomi og måske bidrager til foreningen.

Grunden hvor IDA ligger nu var den gang et stykke lastbiltrailer parkeringsplads på den forladte havn. De skrantende/lukkende distributionsterminaler overfor og den hullede larmende motorgade har selvfølgelig også trukket ned. Ned gennem havnen sejlede endnu skibe med skrot og andet gods. Islands brygge var er realistisk sted til det skumle autoværksted i filmen Pusher.

Det har været et virkeligt godt køb, og så ligger det så man let kan komme der hen både fra motorvejene og hovedbanen. Hvis man vil påvirke nogle politikere, så er Christiansborg tæt på.

Det er en god ide med et Ingeniørhus i Aarhus eller et andet sted i Jylland. Hvor kan man finde en tilsvarende god placering? (God adgang, potentiale for værdistigning og god økonomi i et mødecenter, hvis man vil have plads til møder)

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten