Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Refns satire: Versionvision

refn satire uge 9 2015

17 dage før, Apple meldte ud, at de vil bygge et datacenter i den konservative kommune Viborg, argumenterede Brian Mikkelsen (K) på en Version2-blog for, at Danmark burde have et datacenter. Sitets it-ekspertlæsere havde aldrig hørt noget så dumt.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja det var nok ikke helt tilfældigt, Brian. Men "it-ekspertlæserne" har fat i noget for hvad får danmark ud af et industrielt datacenter? Der er ikke nogen IT-jobs i det - det bliver noget med at nogen går en runde en gang i døgnet og udskifter udstyr der blinker rødt. Der er ingen varer eller eksport man kan beskatte. Der bliver heller ikke rigtig brugt nogle danske varer - med undtagelse af strøm.
Det bliver godt for nogle byggefolk i en tid. Det bliver måske godt for klimaet fordi man måske sparer nogle kul et andet sted. Muligvis vil det profilere vind-energi til gavn for Vestas.
Politikerne ønsker ikke at vide det fordi de gerne vil associeres med Apples brand.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten