close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Refns satire: Og de levede lykkeligt ...

I stedet for at bruge penge på lappeløsninger vil Karsten Lauritzen nedlægge Skat og oprette syv styrelser fordelt over det meste af landet. Om ikke andet er det da eventyrligt hyggeligt for dem, der elsker at sidde og vente på at blive omstillet til den rigtige medarbejder i den rigtige styrelse.

Kommentarer (1)

Læste for nogle år siden et skriv af Warren Buffet hvori han fortalte at han havde set Wall Street-analytikere der talte for fusioner på grund af synergi-effekter. Han mente at man i praksis sjældent så noget som helst synergi, tværtimod.

Når så flere virksomheder var fusioneret, dukkede samme analytikere op for at foreslå en opsplitning. Fordi alle ved at konglomerater er ineffektive.

Det er helt utrolige resurser man kan bruge på den slags manøvrer.

  • 2
  • 0