close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

RSS-feeds fra Ingeniøren

Ingeniøren tilbyder en række RSS-feeds, som gør det muligt at abonnere på nyheder og blogs via en såkaldt RSS-læser.

RSS Alle nyheder på ing.dk
RSS Alle blogs på ing.dk
RSS It-nyheder fra Version2
RSS Seneste job fra Jobfinder
RSS GridTech nyheder og artikler
RSS DataTech nyheder og artikler
RSS MobilityTech nyheder og artikler

Du kan også abonnere på RSS-feeds for de enkelte nyhedssektioner på ing.dk.

RSS Biotek
RSS Byggeri
RSS Elektronik
RSS Energi & Miljø
RSS Forskning
RSS Fødevarer
RSS Karriere
RSS Produktion
RSS Rumfart
RSS Spørg Scientariet
RSS Transport

Du kan finde RSS-feeds for specifikke blogs ved at kigge på den enkelte blogforside, som du kan finde via denne oversigt over alle blogs.

Retningslinjer for brug af Ingeniørens RSS-feeds

Du skal være opmærksom på, at Ingeniørens ophavsret for indhold på ing.dk også gælder indholdet i RSS-feeds.

Privat brug

RSS-feeds stilles frit til rådighed for enkeltpersoners private brug, og du er således velkommen til at lade Ingeniørens nyheder og blog-indlæg indgå i nyhedsoversigter på din pc, mobiltelefon eller lignende.

Offentlig brug

Mediehuset Ingeniøren accepterer også, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre - for eksempel via din virksomheds hjemmeside, intranet eller extranet.

Ingeniøren skal i disse tilfælde angives som kilde og der skal linkes til de enkelte artikler på ing.dk. Det er ikke tilladt at benytte Ingeniørens logo i denne sammenhæng.

Ved offentlig brug kræves, at Mediehuset Ingeniøren forudgående orienteres om anvendelsens art, navn på den ansvarlige samt kontaktoplysninger. Oplysningerne sendes til community@ing.dk.

Der må ikke opbygges en database med indholdet fra RSS-feeds, så overskrifter og lignende gemmes længere tilbage i tiden. Kun tekst indeholdt i det aktuelle RSS-feed må offentliggøres.

Mediehuset Ingeniøren forbeholder sig ret til at ændre disse retningslinjer samt i konkrete tilfælde at nægte offentlig brug af RSS-feeds.