close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Politik

Tænketank: Klimasikring skal være en del af husets tilstandsrapport

Danske husejere skal dokumentere, hvordan de har klimasikret deres huse, så de ikke sælger sorteper videre, mener den grønne tænketank Concito. Ministeren er lydhør.

20. nov 2017

Efter valgkampen venter vandkampen

ANALYSE: Usikkerhed om, hvor meget kommunerne, staten, grundejerne og vand­forbrugerne skal betale for klimatilpasning, sætter projekterne i stå.

17. nov 2017 1

Ekspert: Der er ingen permanent løsning på radioaktivt affald fra Mærsk

Mærsk har 450 ton radioaktivt affald uforsvarligt opbevaret på Esbjerg Havn. Det genrejser et gammelt ømtåeligt emne: Permanent eller midlertidigt?

17. nov 2017 24

Nu bruger verden flere penge på el end på olie

Elektrificering er en af fire store nybrud, som Det Internationale Energiagentur hæfter sig ved i sin nyeste udgave af energi-biblen, World Energy Outlook. Det er allerede en global tendens, vurderer det Internationale Energiagentur.

14. nov 2017 19

Regeringen mere end fordobler årets bredbåndspulje – men pengene kan stadig ende i København

Politikerne vil holde pengene ude af storbyerne, men deres egne regler kommer i vejen.

14. nov 2017 6

Professor: Stop mørklægning af Energinets investeringer

En særlig selskabskonstruktion gør, at Energinet kan investere 11 mia. i et kabel på forbrugernes regning og uden offentligt indsigt i business-casen, forklarer forvaltningsprofessor.

7. nov 2017 14

Diverse udgifter vedr. borgerne

Poul-Henning Kamp

Det er ved at være den tid igen og jeg leder igen efter den yngste kandidat der ikke har sagt noget indlysende tåbeligt. Slagelse Kommune har udgivet en valgavis der hedder "Kommunalvalg 2017 - Hv...

Nu gælder de nye drikkevandsregler – men branchen savner vejledning

De omdiskuterede ændringer i drikkevandsbekendtgørelsen træder i kraft fredag. Men på trods af at Miljøstyrelsen meddeler, at de vil vejlede om implementeringen af ændringerne, har branchen endnu ikke modtaget noget. Danva kalder det 'problematisk'.

26. okt 2017 1

Politikere: »God, borgerlig-liberal politik« at fjerne krav om vandkontrol

Ønsket om et godt helbred må være incitament nok til at få foretaget de kontrolprøver af drikkevand, som fra på fredag ikke længere vil være et krav fra myndighederne. Det mener Liberal Alliances miljøordfører.

25. okt 2017 16

IC3-togene skal renoveres for 385 millioner for at dække ind for IC4

På grund af problemerne med IC4 må DSB’s snart 30 år gamle arbejdshest tage næsten et årti ekstra på skinnerne. Det kræver renoveringer for 385 millioner kroner.

25. okt 2017 53