close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Politik

Oslo slukker for FM-radio i dag – nordmænd er utilfredse

Norge går videre, hvor intet land har gået før. Digital radio er snart eneste mulighed for radiolytning i hele landet.

20. sep 2017 10

Eksperter til utilfredse DAB-ejere: Brug radioen rigtigt

Over 150 DAB-brugere har klaget til Ingeniøren over deres DAB-signal. Men det er ikke DAB- og DAB+-signalerne, der er for dårlige, mener Teracom og DR, der står for hver deres del af DAB-nettet.

19. sep 2017 42

EU-rapport er direkte kopieret fra virksomheden bag Roundup

I en EU-rapport, der skal være grundlaget for at godkende glyphosat - det aktive stof i Roundup - er der kopieret direkte fra en rapport fra Monsanto, firmaet bag Roundup.

18. sep 2017 10

Medie: Regeringen udskyder ny energiaftale til næste år

Ifølge netmediet Energiwatch vil regeringen først præsentere sit forslag til en ny energiaftale i det nye år. Forklaringen er travlhed i efteråret, siger energiministeren.

15. sep 2017 7

Landmænd fordoblede indkøb af kritisk antibiotikum måneden før kravene blev strammet

Dyrlæger udskrev dobbelt så meget colistin til svin måneden inden, reglerne blev skærpet. Selv siger de, at de skulle have tid til at vænne sig til nye regler, men Dyrenes Beskyttelse taler om hamstring af medicin, som er kritisk vigtig i behandlingen af mennesker.

14. sep 2017

Mangel på kontrol gør energispareordning til tag selv-bord

Lempelige regler og nul tilsyn tilskynder ikke energiselskaberne til at gøre energibesparelser billige, påpeger Rigsrevisionen. Ordningen er mere til for selskaberne end for forbrugerne, siger forsker.

12. sep 2017 5

160.000 ton – Så meget CO2 kan Hærvejsmotorvejen udlede

Ifølge Vejdirektoratet kan den kommende Hærvejsmotorvej øge CO2-udslippet med op mod 160.000 ton årligt. Det svarer til over én procent af transportens CO2-udledning.

12. sep 2017 22

Atoms for Peace – historien om Grønlands radioaktive undergrund

En lang serie af holdningsskift, atomfrygt og -optimisme, mere eller mindre hemmelige ekspeditioner og alskens grader af politik har ledt frem til, at et mineselskab i dag er ved at gøre klar til at udvinde uran fra Sydgrønlands rige undergrund.

10. sep 2017

Statsrevisor om energispare-beretning: Hver eneste side er rystende læsning

Statsrevisorernes formand er rystet over ministeriets manglende styr på tingene, som oprulles i den 62 sider lange rapport fra Rigsrevisionen om energiselskabernes energispareordning.

8. sep 2017 12

Her er togfondens fase 1

Togfondpartierne vil tvinge regeringen til at acceptere en fordyrelse af togfondens første halvdel. Få overblikket over pakken til i alt 15 milliarder kroner.

7. sep 2017 28