Veliko Marinov

Kategori

Nyt om navne

Virksomhed

Erasmus & Partnere A/S

Dato

Body

Erasmus & Partnere rådgivende ingeniører A/S har ansat Veliko Marinov (32), som ny medarbejder i firmaets konstruktionsafdeling. Veliko er nyuddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2021 og har bygget ingeniøruddannelsen oven på en tidligere uddannelse til bygningskonstruktør fra UCN. Undervejs har han været i praktik som bl.a. byggepladsleder samt arbejdet med projektering / tegning af facader.

Velikos opgaver vil i første omgang bestå i at udføre statiske beregninger til typehuse, villaer og rækkehuse, men han vil løbende blive introduceret til det brede spektrum af beregninger og rådgivning, som firmaet udfører for entreprenører, arkitekter, typehusfirmaer samt offentlige og private bygherrer – og får mulighed for at indgå i de teams, der arbejder med mere komplekse byggeprojekter som etageejendomme, institutioner og erhvervsbygninger.

Velikos solide uddannelsesmæssige baggrund, og hans ønske om at lære, tage ansvar og udnytte sine kreative evner er et perfekt match med Erasmus & Partneres virksomhedskultur, hvor alle gerne lærer fra sig, sparrer på tværs af faggrænser, arbejder selvstændigt og tager ansvar.

De indledende måneder vil Veliko have sin arbejdsplads på hovedkontoret i Hjørring men vil senere rykke til Erasmus & Partneres afdeling i Aalborg.